dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 3 Power Control

Karcher visokotlačni čistač K 3 Power Control s G 120 Q Power Control pištoljem i mlaznim cijevima. Sa savjetnikom za primjenu u aplikaciji, i s praktičnim savjetima za još učinkovitije čišćenje.

Šifra: 05218
Cijena: Cijena: 172,00 (1.295,93 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 3 Power Control s G 120 Q Power Control pištoljem i mlaznim cijevima. Sa savjetnikom za primjenu u aplikaciji, i s praktičnim savjetima za još učinkovitije čišćenje.
Zahvaljujući praktičnom savjetniku za primjenu u aplikaciji Home & Garden koji služi kao podrška za K 3 Premium Power Control tlačni čistač, Krcher omogućuje još bolje rezultate čišćenja - a korisnika pretvara u stručnjaka za čišćenje. Aplikacija nudi i sveobuhvatnu uslugu, uključujući i informacije o uređaju, primjeni i Krcher servisnom portalu. Odgovarajuću razinu tlaka za dotičnu primjenu moguće je postaviti izravno na mlaznoj cijevi i provjeravati na zaslonu G 120 Q Power Control pištolja za čišćenje - za maksimalnu kontrolu i idealan tlak za svaku površinu. Prebacivanje s visokotlačnog na način rada sa sredstvom za čišćenje moguće je bez zamjene mlazne cijevi. Sredstvo za čišćenje primjenjuje se brzo, jednostavno i udobno iz njegova integriranog spremnika. Krcherov K 3 Premium Power Control oduševljava i produljivom teleskopskom ručkom za jednostavan transport i odlaganje, postoljem za veću stabilnost, držačima za pribor, visokotlačni pištolj i kabel, kao i Krcher Quick Connect sustavom. Postolje se može upotrijebiti i kao pomoćna ručka za nošenje, zbog koje je uređaj još lakše podići na policu ili utovariti u prtljažnik automobila.
Aplikacija Home & Garden - Aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Praktična i sveobuhvatna usluga: sve informacije o uređaju, njegovoj primjeni i našem servisnom portalu.
Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje - Optimalne postavke za svaku površinu. 3 stupnja za visinu tlaka i jedan stupanj za sredstvo za čišćenje. Potpuna kontrola: ručni zaslon prikazuje unesene postavke. Quick Connect adapter za jednostavno pričvršćivanje visokotlačnog crijeva i pribora.
Teleskopska ručka podesiva po visini - Za praktičnu visinu izvlačenja. Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.
Čisto rješenje za spremnik - Čisto i udobno: spremnik sa sredstvom za čišćenje može se izvaditi u svrhu punjenja.
Praktični spremnik za sredstvo za čišćenje pojednostavljuje uporabu sredstava za čišćenje.
Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te štite i njeguju površinu.

Tlak (bar/MPa): 20 - 120 / 2 - 12
Dobavna količina (l/h): 380
Površinski učinak (m²/h): 25
Dolazna temperatura (°C): 40
Priključna snaga (kW): 1,6
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 4,4
Težina uklj. ambalažu (kg): 6,6
Dimenzije (d × š × v): 297 x 280 x 677
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 120 Q Power Control, Vario Power Jet, Glodalo za čišćenje, Visokotlačno crijevo 7, Quick Connect na strani uređaja, Korištenje sredstva za čišćenje pomoću spremnika, Odvojivi spremnik za sredstvo za čišćenje, Integrirani filtar za vodu, Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn