dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 7 Smart Control

Karcher visokotlačni čistač K 7 Smart Control sa savjetnikom za primjenu u aplikaciji Home & Garden za savršeno čišćenje: K 7 Smart Control tlačni čistač uklj. boost način. Može se povezati s pametnim telefonom putem Bluetootha.

5 godina jamstva (2+3) uz registraciju uređaja na https://kaercher.com/hr/servisi/podrska/produljenje-garancije/produljeno-jamstvo-5-godina-visokotlacni-cistaci.html

Šifra: 05214
Cijena: Cijena: 523,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 7 Smart Control sa savjetnikom za primjenu u aplikaciji Home & Garden za savršeno čišćenje: K 7 Smart Control tlačni čistač uklj. boost način. Može se povezati s pametnim telefonom putem Bluetootha.
Jednostavno povežite K 7 Premium Smart Control tlačni čistač s Krcher Home & Garden aplikacijom na pametnom telefonu putem Bluetootha - i čišćenje postaje mnogo jednostavnije i učinkovitije. Jer savjetnik o primjeni u aplikaciji pruža praktične savjete za mnoge situacije čišćenja i vrste objekata. Aplikacija se odlikuje i mnogim drugim korisnim funkcijama kao što su upute o sastavljanju, održavanju i brizi, kao i Krcher servisni portal. Još jedno praktično svojstvo: uređaj ima Boost način za veću snagu uz koji čak i tvrdokorna prljavština više nije problem. Razine tlaka mogu se postaviti na G 180 Q Smart Control pištolju za čišćenje s LCD zaslonom, ili se na njega prenose pomoću savjetnika za primjenu putem aplikacije - tako da tijekom čišćenja ništa ne može poći po krivu. Ostala oprema uključuje 3-u-1 mlaznu cijev za različite primjene bez zamjene mlazne cijevi, Plug ’n’ Clean sustav za jednostavnu izmjenu sredstva za čišćenje, visokokvalitetnu aluminijsku teleskopsku ručku za jednostavan transport i odlaganje, te držač za jednostavan pristup priboru.
Bluetooth veza za aplikaciju Home & Garden - Aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Optimalne postavke tlaka prenose se iz aplikacije na tlačni čistač putem tehnologije Bluetooth.
Boost način rada za dodatnu snagu uklanjanja prljavštine - Pružanjem dodatne snage, Boost način rada povećava učinkovitost čišćenja i štedi vrijeme. Osigurava snažno čišćenje mrlja čak i kada se radi o tvrdokornoj prljavštini.
Smart Control pištolj za čišćenje i 3-u-1 Multi Jet mlaznice - Pištolj za čišćenje s LCD zaslonom i gumbima za regulaciju tlaka ili doziranje sredstva za čišćenje. Rotirajuća 3-u-1 Multijet mlazna cijev se od triju različitih mlaznica za jednostavnu izmjenu. Quick Connect adapter za jednostavno pričvršćivanje visokotlačnog crijeva i pribora.
Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama.
Inovativan odjeljak za umetanje boce Krcher sredstva za čišćenje.
Za brzo, jednostavno i komforno nanošenje sredstava za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača.
Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te štite i njeguju površinu.

Tlak (bar/MPa): 20 - 180 / 2 - 18
Dobavna količina (l/h): 600
Površinski učinak (m²/h): 60
Dolazna temperatura (°C): 60
Priključna snaga (kW): 3
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 17,6
Težina uklj. ambalažu (kg): 22,2
Dimenzije (d × š × v): 458 x 330 x 666
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 180 Q Smart Control, Multi Jet 3 u 1, Visokotlačno crijevo 10, Quick Connect na strani uređaja, Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav, Teleskopska drška, Motor s vodenim hlađenjem, Soft Bag, Integrirani filtar za vodu, Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.