dodaj za usporedbu

Samsung Sound Bar HW-Q800A/EN crni

Samsung Sound Bar HW-Q800A/EN Istinski 3.1.2-kanalni zvukuz Q-Symphony tehnologiju i SpaceFit Sound.

Šifra: 05592
Cijena: Cijena: 451,12

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung Sound Bar HW-Q800A/EN Istinski 3.1.2-kanalni zvukuz Q-Symphony tehnologiju i SpaceFit Sound.

Glasan zvuk iz svih smjerova - Istražite dubine zvuka uz Dolby Atmos i DTS:X. Te Vam dvije tehnologije omogućuju da čujete svaki pojedini ton dok prolazi pokraj i iznad Vas, baš kao i u stvarnom životu.
Istinski 3.1.2-kanalni zvuk -Uz tri audiokanala, jedan kanal dubokotonca i dva kanala za usmjeravanje zvuka prema gore, dobivate obuzimajući doživljaj zvuka za još više zabave. Sjajno se slaže s Vašim QLED televizorom, a uz njega postajete dio priče, u cjelovitom audiookružju ispunjenu istinskim 3.1.2-kanalnim zvukom koji Vam donosi Samsung Acoustic Beam tehnologija.

Q Soundbar i TV, savršenstvo sklada - Q-Symphony tehnologija - Ovaj se soundbar zvučnik sinkronizira s Vašim Samsung televizorom kako bi Vam zajedno pružili prožimajući doživljaj zvuka. Uređaj kombinira i poboljšava zvuk svojim sustavom prednjih, bočnih i zvučnika za usmjeravanje zvuka prema gore, kao i kroz zvučnike televizora, što Vam donosi novu razinu zvuka.

Zvuk je optimiziran kako bi pristajao Vašem prostoru - SpaceFit Sound zvuk - Besprijekoran sklad Samsung TV-a i Samsung soundbar zvučnika. Optimiziran, jasan i prožimajući zvuk iz soundbar zvučnika, dobiven analizom podataka koje obrađuje Vaš Samsung televizor.

Reproducirajte jednostavnim dodirom - Tap Sound opcija - Za trenutke kada u svojoj glazbi želite uživati na sasvim novoj razini. Dok slušate svoju omiljenu glazbu na telefonu, jednostavnim ju međusobnim dodirom dvaju uređaja prebacite na soundbar zvučnik. Kada prepozna uređaj, soundbar zvučnik zavibrira te se s njime jednostavno povezuje i reproducira pjesmu koju ste slušali – no sada uz nevjerojatnu soundbar kvalitetu zvuka.

Pro način rada za igre - Pripremite se za snažan, prožimajući doživljaj igranja uz dubokotonce koji poboljšavaju doživljaj scene i zvučnike koji zvuk usmjeravaju prema gore i pružaju Vam nevjerojatan surround zvuk. Kada ga povežete sa Samsung televizorom, soundbar zvučnik se automatski prebacuje u Način rada za igre kako biste se mogli usredotočiti na igranje, a ne na postavljanje.
Ugrađen glasovni pomoćnik (Dostupnost opcije može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe.).
Bežična veza s TV-om.

Adaptive sound tehnologija prilagođavanja zvuka - Samsung soundbar zvučnik analizira zvučni signal kako bi automatski pružio optimiziran zvuk na temelju radnje u svakoj pojedinoj sceni. Tehnologija prilagođavanja zvuka omogućuje Vam da glasove sa zaslona čujete jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće, tako da možete čuti čak i tihe razgovore.

Active Voice Amplifier (AVA) - Razgovore na zaslonu čujte jasno, čak i kada ste okruženi bukom. Active Voice Amplifier tehnologija izolira dijaloge u Vašim omiljenim serijama i filmovima, čineći ih jasnijima, dok soundbar zvučnik prepoznaje i pojačava glasove, kako biste se Vi mogli udobno smjestiti u naslonjač i pratiti priču.

Samsung Acoustic Beam - Ne dajte da Vaš zvuk miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija kombinira i reproducira zvuk tako da se čini kao da dopire upravo s mjesta na zaslonu gdje se zbiva radnja. Savršen za filmove i igre, to je istinski 3.1.2-kanalni zvuk koji Vas pokreće.
Uz HDMI eARC tehnologiju, možete čuti vrhunski zvuk bez gubitka kvalitete, čak i kada dolazi s drugih uređaja povezanih s Vašim televizorom poput UBD reproduktora ili konzola za igranje.

Kompatibilan s tehnologijom bežičnoga Dolby Atmos surround zvuka - Wireless Surround Kit (Komplet za bežični surround zvuk)* omogućuje Vam da mogućnosti svojeg soundbar zvučnika jednostavno i bez neurednih žica proširite na sustav surround zvučnika**. U kombinaciji sa svojim soundbar zvučnikom možete stvoriti sustav višekanalnog zvuka za istinski surround doživljaj.

Broj kanala: 3.1.2
Broj zvučnika: 8
Dimenzije glavnog zvučnika: 980.0 x 60.0 x 115.0 mm
Dimenzije dubokotonca: 210.0 x 403.0 x 403.0 mm
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.