dodaj za usporedbu

Samsung Sound Bar HW-Q60T/EN crni

Samsung Sound Bar HW-Q60T/EN 3D surround zvuk uz tehnologiju Samsung Acoustic Beam, Q-Symphony tehnologiju i prilagodljivi zvuk.

Šifra: 04230
Cijena: Cijena: 278,59

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung Sound Bar HW-Q60T/EN 3D surround zvuk uz tehnologiju Samsung Acoustic Beam, Q-Symphony tehnologiju i prilagodljivi zvuk.

Stručnjaci za inovacije na području zvuka - Samsung Audio Lab - Ispitani i podešeni u California Audio Labu, gdje naši audioinženjeri primjenjuju najnaprednije akustičke tehnologije i najsuvremenije računalno modeliranje kako bi Vam pružili savršeno uravnotežen zvuk koji ispunjava prostor.

Zvuk koji Vas obuzima sa svih strana - 3D surround zvuk -Snaga koja oživljava surround zvuk. Samsung Soundbar podržava DTS Virtual:X tehnologiju koja stvara novu dimenziju zvuka odvodeći ga u nove 3D visine.

Osjetite dubinu zvuka koji prati radnju na zaslonu - Samsung Acoustic Beam - Ne dajte da Vaš zvuk miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija kombinira i reproducira zvuk tako da se čini kao da dopire upravo s mjesta na zaslonu gdje se zbiva radnja. Savršen za filmove i igre, to je pravi 5.1-kanalni zvuk koji Vas pokreće.

Q Soundbar i TV, savršenstvo sklada - Q-Symphony tehnologija - Soundbar uređaj Q60T sinkronizira se s Vašim Samsung televizorom kako bi Vam zajedno pružili obuzimajući doživljaj zvuka. Uređaj kombinira i poboljšava zvuk kroz svoj sustav zvučnika i kroz zvučnike televizora, što Vam pruža novu razinu obuzimajućeg zvuka koji Vam omogućuje da sadržaj koji gledate.

Zvuk optimiziran za svaku scenu - Prilagodljivi zvuk - Samsung Soundbar analizira zvučni signal kako bi automatski pružio optimiziran zvuk na temelju radnje u svakoj pojedinoj sceni. Prilagodljivi zvuk omogućuje Vam da glasove sa zaslona čujete jasno, čak i pri niskim razinama glasnoće, tako da možete čuti čak i tihe razgovore.

Čujte bolje. Igrajte bolje - Game Mode Pro način rada - Pripremite se za snažno, obuzimajuće iskustvo igranja uz dubokotonce koji poboljšavaju doživljaj scene i zvučnike koji zvuk usmjeravaju prema gore i pružaju Vam nevjerojatan surround zvuk. Kada ga povežete sa Samsung televizorom, Soundbar se automatski prebacuje u Način rada za igre kako biste se mogli usredotočiti na igranje, a ne na postavljanje.

Više zvuka bez žica - Spreman za bežični surround zvuk - Wireless Surround Kit (Komplet za bežični surround zvuk)* omogućuje Vam da mogućnosti svojeg Soundbara jednostavno i bez neurednih žica proširite na sustav surround zvučnika**. U kombinaciji sa svojim Soundbarom možete stvoriti sustav višekanalnog zvuka za istinski surround doživljaj.


Ukupna snaga: 360W
Broj kanala: 5.1 kanal
Broj zvučnika: 9
Dimenzije glavnog zvučnika: 980.0 x 58.0 x 105.0 mm
Dimenzije dubokotonca: 205 x 353 x 303 mm
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.