dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 4 Power Control

Karcher visokotlačni čistač K 4 Power Control 1.324-030 - Moguća je optimalna podrška putem savjetnika za primjenu uklj. u aplikaciju Home & Garden: K 4 Power Control tlačni čistač s G 160 Q Power Control pištoljem za čišćenje i mlaznim cijevima.

Šifra: 05216
Cijena: Cijena: 270,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Uz K 4 Premium Power Control tlačni čistač, svaka se površina može očistiti nevjerojatnom lakoćom uz odgovarajući tlak. A zahvaljujući aplikaciji Krcher Home & Garden vrlo je lako pronaći odgovarajući tlak: savjetnik za primjenu, integriran u aplikaciju, korisniku pruža podršku praktičnim savjetima o svakoj situaciji čišćenja i predmetu koji se čisti – za savršene rezultate čišćenja. Osim ovim savjetnikom, Aplikacija se odlikuje i drugim korisnim funkcijama kao što su upute o sastavljanju, održavanju i brizi, kao i Krcher servisni portal. Kada pronađete odgovarajući tlak, možete ga postaviti okretanjem mlazne cijevi i provjeravati na G 160 Q Power Control pištolju za čišćenje. K 4 Premium Power Control čistač oduševljava i Plug ’n’ Clean sustavom za jednostavnu izmjenu sredstva za čišćenje, teleskopskom ručkom za jednostavan transport, kao i držačem za jednostavan pristup priboru.
Aplikacija Home & Garden - Aplikacija Krcher Home & Garden pretvorit će vas u stručnjaka za čišćenje. U postizanju savršenih rezultata čišćenja, oslonite se na sve znanje i iskustvo Krcher stručnjaka. Praktična i sveobuhvatna usluga: sve informacije o uređaju, njegovoj primjeni i našem servisnom portalu.Visokotlačni čistač K 4 Power Control: Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje
Power Control pištolj i mlaznice s Quick Connect adapterom za brzo priključenje - Optimalne postavke za svaku površinu. 3 stupnja za visinu tlaka i jedan stupanj za sredstvo za čišćenje. Potpuna kontrola: ručni zaslon prikazuje unesene postavke. Quick Connect adapter za jednostavno pričvršćivanje visokotlačnog crijeva i pribora.Visokotlačni čistač K 4 Power Control: Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama.
Nisko težište za sigurno pozicioniranje, čak i na nagnutim površinama. - Inovativan odjeljak za umetanje boce Krcher sredstva za čišćenje. Za brzo, jednostavno i komforno nanošenje sredstava za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te štite i njeguju površinu.
Teleskopska ručka podesiva po visini; Za praktičnu visinu izvlačenja.; Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.

Vrsta struje (V/Hz): 230 / 50
Tlak (bar/MPa): 20 - 130 / 2 - 13
Protok (l/h): 420
Površinski učinak (m²/h): 30
Dolazna temperatura (°C): 40
Priključna snaga (kW): 1,8
Priključni kabel: 5
Težina bez pribora (kg): 11,5
Težina uklj. ambalažu (kg): 14,4
Dimenzije (d × š × v): 402 x 306 x 588
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 160 Q Power Control; Vario Power Jet; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo, 8; Quick Connect na strani uređaja; Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav
Teleskopska drška; Motor s vodenim hlađenjem; Soft Bag; Integrirani filtar za vodu; Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.