dodaj za usporedbu

LG OLED OLED65C11LB

LG OLED OLED65C11LB 65" (165 cm) s LG α9 Gen AI pametnim procesorom, LG OLED zaslonom - Prikaz ugodan za oči, ekološki prihvatljiv OLED.

Kupnjom do 30.06.2022. i regisrtacijom uređaja na https://www.lg.com/hr/5-godina-sigurnosti-promocije/index.jsp stvarujete pravo na 2+3 godine jamstva!


Trenutno, zbog izuzetno velikog obrtaja, pričekajte dodatnu potvrdu narudžbe prije plaćanja.

Šifra: 05443
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 12.899,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 14.188,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG OLED OLED65C11LB 65" (122 cm) s LKG α9 Gen AI pametnim procesorom, LG OLED zaslonom - Prikaz ugodan za oči, ekološki prihvatljiv OLED.
Divno je gledati LG OLED TV. Samoosvjetljujući pikseli omogućuju doista spektakularnu kvalitetu slike i čitav niz mogućnosti dizajna, dok najnovije vrhunske tehnologije pomažu u pružanju neviđenih razina čudesa. Ovo je sve što volite na televizoru – uzvišeno u svakom pogledu.
Što OLED razlikuje od svih ostalih televizora? - Odgovor su samoosvjetljujući pikseli. Samoosvjetljujuća tehnologija zaslona koja uvelike unapređuje vaše iskustvo gledanja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvjetljenja, LG OLED televizori sposobni su za krajnji realizam i jedinstvene dizajne.
Što se tiče kvalitete slike, OLED nesumnjivo pobjeđuje LED. To je zato što OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji mogu stvoriti savršenu crnu i preciznu boju. Rezultat je doživljaj gledanja kakav ne postoji nigdje drugdje.
Beskonačan kontrast - OLED zasjenjuje LED. - Jednostavno rečeno, OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji se mogu uključiti i isključiti za postizanje savršene crne boje i beskonačnog kontrasta. Crna boja koja je bolja od one na mini-LED i LED televizorima. Stoga nije važno koliko tisuća pozadinskih osvjetljenja imaju, LED televizori i dalje će biti u sjeni OLED televizora.
100 % kvaliteta boje - OLED dobiva najviše ocjene. Globalna agencija za testiranje Intertek potvrdila je da LG OLED zasloni imaju 100 % kvalitetu boja. To znači da se boje koje vidite na zaslonu usko podudaraju s bojama izvorne slike. Dakle, sve što gledate izgleda onako kako je autor zamislio.
LG OLED TV. Pogled koji nećete naći nigdje drugdje. - Ako tražite televizor s kojim se nijedan drugi ne može mjeriti, vaša je potraga gotova. LG OLED TV umjetničko je djelo, kino s velikim zaslonom, portal za svjetove igara i sjedalo u prvom redu za najveća sportska događanja. Sve što želite da televizor bude.
OLED Design. - Inovacija nevjerojatnih razmjera. - LG OLED televizori redefiniraju kako bi televizori trebali izgledati. Njihov nevjerojatno tanak dizajn oduzima dah – ne samo da nadopunjuju vaš interijer, već ga i poboljšavaju.
Galerijski stalak - Osmišljen da bi se istaknuo. - Živopisna umjetnička djela više nisu samo za zidove. Galerijski stalak daje vam slobodu da televizor postavite na otvoreno i svoj dom pretvorite u galeriju (opcija).

Veličina ekrana:65" (165 cm)
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.