dodaj za usporedbu

LG OLED OLED48C12LA

LG OLED OLED48C12LA 48" (122 cm) s LG α9 Gen AI pametnim procesorom, LG OLED zaslonom - Prikaz ugodan za oči, ekološki prihvatljiv OLED.

Kupnjom do 30.06.2022. i regisrtacijom uređaja na https://www.lg.com/hr/5-godina-sigurnosti-promocije/index.jsp stvarujete pravo na 2+3 godine jamstva!

Trenutno, zbog izuzetno velikog obrtaja, pričekajte dodatnu potvrdu narudžbe prije plaćanja.

Šifra: 05435
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 6.499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 7.148,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG OLED OLED48C12LA 48" (122 cm) s LKG α9 Gen AI pametnim procesorom, LG OLED zaslonom - Prikaz ugodan za oči, ekološki prihvatljiv OLED.
Divno je gledati LG OLED TV. Samoosvjetljujući pikseli omogućuju doista spektakularnu kvalitetu slike i čitav niz mogućnosti dizajna, dok najnovije vrhunske tehnologije pomažu u pružanju neviđenih razina čudesa. Ovo je sve što volite na televizoru – uzvišeno u svakom pogledu.
Što OLED razlikuje od svih ostalih televizora? - Odgovor su samoosvjetljujući pikseli. Samoosvjetljujuća tehnologija zaslona koja uvelike unapređuje vaše iskustvo gledanja. Za razliku od LED televizora koji su ograničeni tehnologijom pozadinskog osvjetljenja, LG OLED televizori sposobni su za krajnji realizam i jedinstvene dizajne.
Što se tiče kvalitete slike, OLED nesumnjivo pobjeđuje LED. To je zato što OLED ima milijune samoosvjetljujućih piksela koji mogu stvoriti savršenu crnu i preciznu boju. Rezultat je doživljaj gledanja kakav ne postoji nigdje drugdje.

Veličina ekrana:48" (122 cm)
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.