dodaj za usporedbu

LG klima uređaj Standard S18ET 5,0 kW

LG klima uređaj Standard snage 5,0 kW s inverterskim motorom s 10-godišnjim jamstvom.

Kupnjom ovog uređaja ostvarujete pravo na 5 godina jamstva!

Kako biste ostvarili pravo na jamstvo, molimo vas da preuzmete i isprintate dokument pod nazivom 'Certifikat 5 godina jamstva Therma V' sa službene LG stranice, u roku od 60 dana nakon kupovine i sačuvajte ga zajedno s dokazom o izvršenoj kupovini (račun).

Šifra: 05381
Cijena: Cijena: 1.099,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


DUAL Inverter Compressor s 10 godina jamstva - LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, što rezultira klimatskim uređajem koji hladi brže, traje dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati ​​u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.

DUAL Inverter Compressor - Kompresor sa širom dinamičkom frekvencijom štedi više energije i ima brži raspon hlađenja.

Ušteda energije i brzo hlađenje - Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora. Zahvaljujući DUAL Inverter kompresoru zrak se izbacuje dalje i brže.

Kompresori na uobičajenim klima-uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. Dual Inverter Compressor stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.

Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim zaslonom - Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.

Niska razina buke - LG-evi klima-uređaji rade gotovo nečujno zahvaljujući jedinstvenom LG-evom ukošenom ventilatoru i DUAL Inverter kompresoru koji eliminiraju nepotrebne zvukove i omogućavaju nesmetan rad.

Napredne tehnologije tvrtki 3M i LG uklanjaju štetne mikročestice, uključujući viruse, bakterije i alergene za sigurniju i zdraviju okolinu.

Funkcija aktivne energetske regulacije pruža mogućnost odabira razine potrošnje energije u skladu sa situacijom. Uživajte u hladnoj i ugodnoj atmosferi uz uštedu energije.

Opcija optimalnog strujanja zraka (Comfort Air) na praktičan način postavlja krilce u unaprijed postavljeni položaj koji sprječava da zrak iz klima-uređaja puše izravno u osobe u prostoriji.

Visokoučinkovito rashladno sredstvo R32- R32 je ekološki prihvatljivo, visokoučinkovito rashladno sredstvo. Kako je količina rashladnog sredstva R32 znatno niža u usporedbi s R410A, ono ima manji potencijal globalnog zagrijavanja i minimalno oštećuje oznoski omotač. Visoki stupnjevi kompresije R32 omogućuju veći kapacitet u usporedbi s postojećim sredstvima R12 i R410A.

Brza i jednostavna instalacija - LG klima-uređaji dizajnirani su za jednostavnu i učinkovitu instalaciju, bez obzira na okruženje i broj osoba koje sudjeluju u postupku instalacije. Smanjenjem broja radnika i vremena potrebnog za instalaciju sada je moguće instalirati više jedinica u manje vremena.

6 vertikalnih položaja krilca - Korisnici mogu izabrati između 6 unaprijed postavljenih položaja za usmjeravanje kako bi smjer strujanja zraka bio u skladu s vašim željama.

Filtar za dvostruku zaštitu - Filtar za dvostruku zaštitu prihvaća čestice prašine veće od 10 ㎛ i bakterije.

Ugodan san - Način rada za ugodno spavanje osigurava najugodniju moguću okolinu za spavanje automatskom prilagodbom 3 različite funkcije (Neizravni protok zraka / isključivanje na 7 sati / blagi vjetar i logičnost vremena spavanja) jednostavnim klikom na tipku.

Automatsko čišćenje - Sveobuhvatna funkcija automatskog čišćenja sprječava stvaranje bakterija i plijesni na izmjenjivaču topline i time korisniku pruža ugodnije i udobnije okruženje.

Gold Fin osigurava otpornost površine na koroziju i poboljšava dugovječnost izmjenjivača topline.

Brzo zagrijavanje - funkcija automatskog zakretanja u 4 smjera podešava protok zraka s obzirom na okolinu dopuštajući na taj način optimalnu distribuciju toplog zraka u prostore za život i omogućujući brzi zagrijavanje.

Energetski razred hlađenja: A++
Energetski razred grijanja: A+
Namjena klima prema prostoru: od 36 do 50 m2
Tip jedinice: Set (unutarnja + vanjska)
Tip unutarnje jedinice: Zidna jedinica
Učinak hlađenja: 5 kW
Učinak grijanja: 5.8 kW
Brand: LG
Jamstvo: 5 god
Boja: Bijela
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.