dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RF50N5970B1/EO

Samsung hladnjak RF50N5970B1/EO s francuskim vratima i Triple Cooling tehnologijom, zapremine 500L

Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.07.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 05365
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 10.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 12.098,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RF50N5970B1/EO s francuskim vratima i Triple Cooling tehnologijom, zapremine 500L
Revolucionarno trostruko hlađenje - Triple Cooling sustav trostrukog hlađenja neovisno kontrolira i optimizira temperaturu, maksimizira vlažnost i sprječava miješanje neugodnih mirisa u trima odjeljcima.
Precizno održava svježinu - Kako bi hrana dulje ostala svježa, Precise Chef Cooling tehnologija preciznog hlađenja temperaturne skokove svodi na minimum od svega 0,5C*, a to čini čestim praćenjem promjena, a zatim i preciznim upravljanjem radom kompresora.
Više prostora na zahtjev - CoolSelect Plus zona nudi najbolje iz svijeta fleksibilnosti spremanja hrane pa sve ostaje svježije. Jednim dodirom odjeljak hladnjaka možete jednostavno prenamijeniti u zamrzivač uporabom četiriju postavki temperature.
Savršeno brine o mesu i ribi - Fresh Zone pametno je dizajniran pretinac koji pruža savršeno okružje za čuvanje mesa i ribe – održavajući ih na optimalnoj temperaturi kako bi ostali svježi i zadržali najbolji mogući okus.
Više elegancije i praktičnosti - Vrhunski elegantan dizajn u obliku slova T, omogućuje Vam praktično iskorištavanje svakog kutka prostora i spremanje znatno većih proizvoda jer umetanje, organizaciju i pronalaženje stvari čini znatno lakšima. Moderan i trendovski dizajn odiše elegancijom.
Spremite i organizirajte više hrane - Velik kapacitet od 500 litara u hladnjaku i zamrzivaču pruža dovoljno prostora za spremanje mnogo više proizvoda i jamči njihovu dobru organizaciju. A njegova četvora vrata moguće je širom otvoriti kako biste jednim pogledom mogli sve brzo vidjeti.

Širina:79,5 cm
Visina:192 cm
Razina buke:40 dBA
Energetska klasa:F

Bruto ukupno (litre): 535 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 190 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 345 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Multi Flow, Triple Cooling
Broj polica (ukupno): 4 EA , 8 pretinca u vratima, spremnik (plitica) za jaja, 3 ladica za voće i povrće, pretinac za očuvanje svježine.
Materijal polica: kaljeno staklo
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 401 kWh/year
Razina buke: 40 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 10 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.