dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RT50K6335SL/EO

Samsung hladnjak RT50K6335SL/EO s gornjim zamrzivačem, Twin Cooling Plus™, zapremine 504 L.

Šifra: 05589
Cijena: Cijena: 889,11 (6.699,00 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RT50K6335SL/EO s gornjim zamrzivačem, Twin Cooling Plus™, zapremine 504 L.
Svježina ispunjena vlažnošću duž cijelog hladnjaka - Samo tehnologija Twin Cooling Plus™ stvara povoljno okruženje za čuvanje svježe hrane u hladnjaku sa 70% vlažnosti, za razliku od 30% u konvencionalnom TMF modelu. Na taj način održava namirnice svježima tijekom duljeg razdoblja, a da se pritom ne suše.
Slasna i ukusna zamrznuta hrana bez neugodnih mirisa - Sustav Twin Cooling Plus™ hladi odjeljke odvojeno da bi zaustavio širenje neželjenih neugodnih mirisa iz hladnjaka u zamrzivač. Na taj način zamrznuta hrana u najvećoj mjeri zadržava svoj izvorni ukus.
Pet načina pretvaranja na zahtjev - Pruža vrhunski fleksibilni prostor za pohranu. S lakoćom pretvorite zamrzivač u hladnjak da biste čuvali svu svježu hranu koju želite pohraniti za različita godišnja doba ili posebne prigode. Ili prebacite uređaj u stanje isključenosti* da biste uštedjeli energiju, ovisno o specifikacijama.
Proizvodi led i hladi napitke - Brzo dovodi izrazito hladan zrak radi brzog zamrzavanja ili hlađenja. Pritiskom na tipku funkcija Power Cool brzo hladi hranu i pića, dok je funkcija Power Freeze odlična za zamrzavanje ili očvršćivanje zamrznute hrane i proizvodnju leda.
Lako je pronaći hranu i posegnuti za njom u stražnji dio hladnjaka. - Posezanje u hladnjak često znači borbu s nizom prepreka koje čine namirnice. Polica koju je lako pomaknuti klizanjem omogućuje Vam učinkovito pohranjivanje, slaganje i pristupanje hrani tako što Vam olakšava posezanje za namirnicama u stražnjem dijelu ili kutovima hladnjaka.
Dulje radi tiše i troši manje energije - Digitalni inverterski kompresor automatski prilagođava brzinu odgovarajući na zahtjeve za hlađenje na sedam razina. Troši manje energije te smanjuje buku, kao i trošenje i habanje, omogućujući dugotrajnije radne značajke.
Održava zrak higijenski čistim i svježim - Antibakterijska zaštita održava hladnjak higijenski čistim i svježim. Zrak prolazi kroz filtar s aktivnim ugljenom, zbog čega je uvijek steriliziran i mirisan, dok antibakterijska mrežica uklanja bakterije.
Jasan pogled u unutrašnjost - Rasvjeta LED lampicama visoke učinkovitosti tanja je, hladnija i energetski učinkovitija od uobičajene rasvjete. Postavljene na vrhu i na bočnim stranama, prekrasno osvjetljavaju svaki kut jakom svjetlošću, omogućujući pritom bolju vidljivost.

Energetska klasa:F
Razina buke:40 dBA
Visina:178,5 cm

Bruto ukupno (litre): 504 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 127 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 377 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Multi Flow, Twin Cooling Plus
Broj polica (ukupno): 3 EA , 5 pretinca u vratima, spremnik (plitica) za jaja, 1 ladica za voće i povrće, pretinac za očuvanje svježine.
Materijal polica: plastika
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 325 kWh/year
Razina buke: 40 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 5,6 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn