dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RT38K5530S9/EO

Samsung hladnjak RT38K5530S9/EO s gornjim zamrzivačem, Twin Cooling Plus™, konvertibilnim zamrzavanje i hlađenjem te snažnim zamrzavanjem i hlađenjem i zapremine 380 L.


Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.07.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 02426
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 4.599,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 5.058,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RT38K5530S9/EO s gornjim zamrzivačem, Twin Cooling Plus™, konvertibilnim zamrzavanje i hlađenjem te snažnim zamrzavanjem i hlađenjem i zapremine 380 L.
Svjež i vlažan zrak u cijelom hladnjaku - Samo Twin Cooling Plus™ jamči okruženje za čuvanje svježe hrane u hladnjaku uz vlažnost od 70 %, u usporedbi sa standardnim TMF sustavima koji postižu 30 %. Sastojci dulje ostaju svježi i ne suše se.
Izuzetno ukusna zamrznuta hrana bez neugodnih mirisa - Sustav Twin Cooling Plus™ zasebno hladi hladnjak, a zasebno zamrzivač, tako da ne dolazi do neočekivanog miješanja mirisa. Zahvaljujući tome, zamrznuta hrana zadržava više od svog izvornog okusa.
5 načina preobrazbe na zahtjev - Nenadmašna fleksibilnost skladištenja. Jednostavno pretvorite zamrzivač u hladnjak, kako biste mogli spremiti svu svježu hranu koja vam je potrebna, za različite sezone ili posebne prigode. Ovisno o specifikacijama, zamrzivač možete i potpuno isključiti* kako biste uštedjeli na potrošnji energije.
Stvara led i rashlađuje pića - Brzo ispuhuje iznimno hladan zrak za brzo zaleđivanje ili rashlađivanje. Dodirom gumba, sustav za brzo rashlađivanje na brzinu će rashladiti hranu i pića, a sustav za brzo zamrzavanje izvrstan je za zamrzavanje ili učvršćivanje zamrznute hrane i izradu leda.
Dulji i tiši rad uz manju potrošnju energije - Tehnologija digitalnog invertera automatski podešava brzinu kompresora i prilagođava je zahtjevima hlađenja na 7 razina. Koristi manje energije, smanjuje buku i pruža dulji vijek trajanja uz pouzdan rad.
Zrak ostaje zdravstveno ispravan i svjež - Sustav za antibakterijsku zaštitu hladnjak održava čistim i zdravstveno ispravnim. Zrak prolazi kroz filtar s aktivnim ugljenom, tako da se konstantno sterilizira i iz njega se uklanjaju neugodni mirisi.
Jednostavan prikaz čitave unutrašnjosti - Iznimno učinkovito LED osvjetljenje tanje je, hladnije i energetski učinkovitije od standardne rasvjete. Smješteno je na vrhu i bočno te prekrasno i sjajno osvjetljava svaki kutak, osiguravajući bolju vidljivost.

Visina:178,5 cm
Razina buke:35 dBA
Energetska klasa:F

Bruto ukupno (litre): 384 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 89 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 296 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Multi Flow, Twin Cooling Plus
Broj polica (ukupno): 4 EA , 4 pretinca u vratima, spremnik (plitica) za jaja, 1 ladica za voće i povrće, pretinac za očuvanje svježine.
Materijal polica: plastika
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 294 kWh/year
Razina buke: 40 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 4 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.