dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RL4353RBASL/EO

Samsung hladnjak RL4353RBASL/EO s donjim zamrzivačem i All-Around cooling tehnologijom, silver boje i zapremine 435 L.

Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.12.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 05652
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 5.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 6.598,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RL4353RBASL/EO s donjim zamrzivačem i All-Around cooling tehnologijom, silver boje i zapremine 435 L.
Osmišljen da biste uštedjeli novac i zaštitili okoliš. - Istovremeno čuvajte hranu i okoliš. Novi hladnjak tvrtke Samsung troši 20 % manje energije u odnosu na uobičajene modele. Energetski učinkovite tehnologije, uključujući i naš inovativni digitalni inverterski kompresor te LED rasvjetu, pomažu uštedjeti energiju, smanjuju emisiju stakleničkih plinova i umanjuju mjesečni račun za struju. Savršeno rješenje, kako za računovođe, tako i za ekologe.
Inteligentan sustav hlađenja za optimalnu učinkovitost - Sustav pametnih senzora osmišljen je radi optimizacije radnih značajki hlađenja hladnjaka uporabom pet senzora koji kontroliraju temperaturu u Vašoj kuhinji, razinu vlage u hladnjaku, pa čak i načine uporabe, da bi nakon toga obavili potrebne prilagodbe. Sada Vam preostaje još samo napuniti hladnjak. Imate čak i senzor koji Vas upozorava da ste vrata hladnjaka predugo ostavili otvorenima. Zadržite svježinu hrane i smanjite račune za struju.
Štitnik na vratima prilagođava se Vašim promjenjivim željama. - Budući da mijenjate svoj popis za kupnju iz tjedna u tjedan, hladnjak tvrtke Samsung opremljen je četirima zasebno prilagodljivim štitnicima za vrata koji Vam omogućuju da jednostavno i praktično složite svoje namirnice. Štitnici se mogu pomaknuti prema gore ili dolje radi lakšeg smještanja visokih boca, dok u duboke štitnike možete spremiti velike ambalaže pića ili limenke gaziranih pića u dva reda.
Jednostavan dizajn koji nudi više prostora za hranu - Jedini veliki predmeti u hladnjaku trebale bi biti kupljene namirnice, a ne svjetla ili zračni otvori koji strše. Jednostavnim dizajnom unutrašnje stijenke, koji je osmislila tvrtka Samsung, proširen je kapacitet pohrane strateški razmještenim ventilatorima s višestrukim strujanjem i LED svjetlima koja oslobađaju prostor, a pritom je unutrašnjost hladnjaka zadržala gladak i elegantan izgled.
Energetska učinkovitost nikad nije bila sjajnija! - Sofisticirana LED rasvjeta tvrtke Samsung, koja se nalazi s obje strane unutrašnjosti hladnjaka, neizravno pruža svjetliju i prirodniju rasvjetu radi lakšega gledanja. Lakše ćete pronaći ono što tražite, čak i noću, a da pritom ne morate paliti svjetlo u kuhinji. LED rasvjeta također ispušta manje topline od klasičnih žarulja, što omogućuje hladnjaku zadržavanje topline. Ovo je blistava ideja čije je vrijeme stiglo.
Elegantna rasvjeta koja stavlja informacije u prvi plan - Novi hladnjak tvrtke Samsung svojim je elegantnim LED zaslonom inteligentniji od klasičnih modela. Zaslon je smješten na vrhu, iznad gornje police, da biste mogli jednostavno pristupiti i promijeniti postavke. Ne morate izvaditi hranu i posegnuti u stražnji dio hladnjaka da biste promijenili temperaturu ili odabrali način rada, kao što je brzo zamrzavanje.
Višestruko strujanje - Značajka višestrukog strujanja funkcionira na svim razinama jer se mali zračni otvori nalaze iznad svake police, što omogućuje ravnomjernu raspodjelu temperature u cijelom hladnjaku, osobito nakon otvaranja. Istovremeno hlađenje svakog odjeljka pretinca omogućuje Vašoj hrani da dulje zadrži svježinu.
Glossy Deco polica - Svaki dio novog hladnjaka tvrtke Samsung dizajniran je s namjerom da zadivi, a to uključuje i Glossy Deco police. Možete birati između obruba od nehrđajućeg čelika ili završnog premaza od brušenog metala. Obje mogućnosti nude dašak elegancije i glamura koji nećete pronaći kod običnih hladnjaka.
Dezodorans - Ovaj higijenski dezodorans savršeno uklanja neugodne mirise, zadržavajući pritom izvorni okus hrane.

Energetska klasa:F
Razina buke:41 dBA
Visina:185 cm

Bruto ukupno (litre): 462 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 114 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 276 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Multi Flow, All-Around Cooling
Broj polica (ukupno): 4 EA , 5 pretinca u vratima, polica za vino, spremnik (plitica) za jaja, 2 ladice za voće i povrće.
Materijal polica: Kaljeno staklo
Ledomat Twist
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 355 kWh/year
Razina buke: 41 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 10 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.