dodaj za usporedbu

LG LED TV 32LM6370PLA FHD Smart

LG LED TV 32LM6370PLA FHD Smart s Virtual sa Surround Plusom, Dolby Audio, četverojezgrenim procesorom i glasovnim naredbama.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha!

Nazovi svog LG prodajnog savjetnika!
Dopusti da ti pomogne odabrati tvoj LG TV, AV ili kućanski aparat!
Nazovi (01) 555 7890 svaki dan od 9-21 sat!
Šifra: 05431
Cijena: 2.199,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.198,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Nova razina značajke Full HD - Televizori LG Full HD pružaju preciznije slike sa zapanjujućom razlučivošću i živim bojama.


Jasno bolji prikaz - Televizori LG FHD stvoreni su kako bi impresionirali jasnom kvalitetom slike koja je dvaput bolja od HD-a. Uz Dynamic Color i Active HDR sav će vaš omiljeni sadržaj biti realističniji i živopisniji.Dynamic Color - Najprirodnije boje

Napredna obrada slika podešava boju radi postizanja bogatijih i prirodnijih slika. Uživajte u ljepoti istinskih boja prirode na svom televizijskom zaslonu.Active HDR - Do najsitnijeg detalja - Televizor LG FHD pruža živopisne boje i precizne detalje uz značajku Active HDR. Uživajte u svojim omiljenim filmovima u istoj kvaliteti kao i u originalu s više HDR formata, uključujući HDR10 i HLG.Kvaliteta zvuka - Tamo gdje svaki žanr zvuči najbolje - Televizori LG FHD opremljeni su sustavom Virtual Surround Plus i Dolby Audio kako biste uronili u bogatije i realističnije zvučno iskustvo sa svim žanrovima filmova i televizijskih serija.Virtual Surround Plus - Zvuk koji savršeno ispunjava vaš prostor - Možete uživati u bogatom, višedimenzionalnom zvuku s ugrađenim zvučnicima na televizoru. Poboljšajte svoje iskustvo gledanja uz zvuk koji dolazi iz svih smjerova.Dolby Audio - Kinematografsko zvučno iskustvo - Doživite jasniji i interaktivniji zvuk kinematografske kvalitete kod kuće uz Dolby Audio na televizoru.- Jednostavan, ali sofisticiran dizajn - Tanak okvir i moderan završni premaz uklapaju se u vaš interijer radi stvaranja boljeg doživljaja gledanja.Četverojezgreni procesor - Kako slike postaju žive - Četiri brza i precizna procesora uklanjaju buku te stvaraju dinamičniju boju i kontrast. Slike niske razlučivosti unaprjeđuju se i reproduciraju kao jasnije i živopisnije slike.

Veličina ekrana:32" (81 cm)

Veličina zaslona (Inči): 32"

Razlučivost: 1920*1080
Tip pozadinskog osvjetljenja: Direct LED
DVB-T2/C/S2
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.