dodaj za usporedbu

LG LED TV 32LM6370PLA FHD Smart

LG LED TV 32LM6370PLA FHD Smart s Virtual sa Surround Plusom, Dolby Audio, četverojezgrenim procesorom i glasovnim naredbama.

Nazovi svog LG prodajnog savjetnika!
Dopusti da ti pomogne odabrati tvoj LG TV, AV ili kućanski aparat!
Nazovi (01) 555 7890 svaki dan od 9-21 sat!
Šifra: 05431
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.199,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.418,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Nova razina značajke Full HD - Televizori LG Full HD pružaju preciznije slike sa zapanjujućom razlučivošću i živim bojama.


Jasno bolji prikaz - Televizori LG FHD stvoreni su kako bi impresionirali jasnom kvalitetom slike koja je dvaput bolja od HD-a. Uz Dynamic Color i Active HDR sav će vaš omiljeni sadržaj biti realističniji i živopisniji.Dynamic Color - Najprirodnije boje

Napredna obrada slika podešava boju radi postizanja bogatijih i prirodnijih slika. Uživajte u ljepoti istinskih boja prirode na svom televizijskom zaslonu.Active HDR - Do najsitnijeg detalja - Televizor LG FHD pruža živopisne boje i precizne detalje uz značajku Active HDR. Uživajte u svojim omiljenim filmovima u istoj kvaliteti kao i u originalu s više HDR formata, uključujući HDR10 i HLG.Kvaliteta zvuka - Tamo gdje svaki žanr zvuči najbolje - Televizori LG FHD opremljeni su sustavom Virtual Surround Plus i Dolby Audio kako biste uronili u bogatije i realističnije zvučno iskustvo sa svim žanrovima filmova i televizijskih serija.Virtual Surround Plus - Zvuk koji savršeno ispunjava vaš prostor - Možete uživati u bogatom, višedimenzionalnom zvuku s ugrađenim zvučnicima na televizoru. Poboljšajte svoje iskustvo gledanja uz zvuk koji dolazi iz svih smjerova.Dolby Audio - Kinematografsko zvučno iskustvo - Doživite jasniji i interaktivniji zvuk kinematografske kvalitete kod kuće uz Dolby Audio na televizoru.- Jednostavan, ali sofisticiran dizajn - Tanak okvir i moderan završni premaz uklapaju se u vaš interijer radi stvaranja boljeg doživljaja gledanja.Četverojezgreni procesor - Kako slike postaju žive - Četiri brza i precizna procesora uklanjaju buku te stvaraju dinamičniju boju i kontrast. Slike niske razlučivosti unaprjeđuju se i reproduciraju kao jasnije i živopisnije slike.

Veličina ekrana:32" (81 cm)

Veličina zaslona (Inči): 32"

Razlučivost: 1920*1080
Tip pozadinskog osvjetljenja: Direct LED
DVB-T2/C/S2
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.