dodaj za usporedbu

LG klima uređaj DC12RQ

DUALCOOL (R32) DUAL Inverter 3,5 kW, sterilizacija 99,9% bakterija i mikročestica prašine, samočišćenje sterilizacijom, Wi-Fi povezivost.

Šifra: 04191
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 6.020,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 6.622,00 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


DUAL Inverter Compressor™ s 10 godina jamstva - LG Dual Inverter Compressor™ rješava probleme neučinkovitosti i buke, što rezultira klima-uređajem koji hladi brže, traje dulje i radi tiše. Uz 10-godišnje jamstvo na kompresor, korisnici će uživati ​​u blagodatima LG klima-uređaja dulje vrijeme.
Ušteda energije i brzo hlađenje - Inverterski kompresor stalno prilagođava brzinu rada kompresora kako bi održao željenu razinu temperature. Dodatno, DUAL Inverter Compressor™ štedi više energije od uobičajenog kompresora.
Ionizator - Preko 3 milijuna iona sterilizira ne samo zrak koji prolazi kroz klima-uređaj, već i štetne tvari i mirise koje ga okružuju. Dokazano je da ionizator sterilizira više od 99% bakterija u roku od 60 minuta. (Sterilizira E.coli u preko 99,9% slučajeva u 30 minuta i bakteriju Staphylococcus aureus u preko 99,6% slučajeva u 60 minuta).
DUAL Inverter Compressor™
Kompresori na uobičajenim klima-uređajima se isključuju i uključuju kako bi prilagodili temperaturu, trošeći veliku količinu energije. DUAL Inverter Compressor™ stalno podešava brzinu kompresora kako bi održao željene razine temperature. Ova minimalna fluktuacija štedi energiju i osigurava veću udobnost hlađenja.Pristupite klima-uređaju u bilo kojem trenutku i s bilo kojeg mjesta uporabom uređaja s Wi-Fi vezom i ekskluzivne LG-eve aplikacije za kontrolu kućanskih uređaja.
Jednostavan i moderan dizajn sa skrivenim zaslonom - Tanki i moderni dizajn LG klima-uređaja omogućuje jednostavnu instalaciju i praktično čišćenje pomoću EZ kliznog filtra . Nadalje, veliki skriveni zaslon savršen je za praktičnu provjeru potrošnje energije.


Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.