dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak SBS RS68N8671SL/EF

Samsung hladnjak SBS RS68N8671SL/EF s Twin Cooling Plus™ tehnologijom i zapreminom 604 L.

Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.12.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 05315
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 14.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 16.498,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak SBS RS68N8671SL/EF s Twin Cooling Plus™ tehnologijom i zapreminom 604 L.
Jednostavan i učinkovit pristup - Flex model s 3 vrata - Čuvajte i organizirajte hranu još učinkovitije i praktičnije. Ima dva hladnjaka i jedan zamrzivač. Uz pomoć gornjeg i donjeg hladnjaka, sve se može pohraniti na dobro organiziran način, tako da je svemu lako pristupiti. Također, umanjuje gubitak hladnog zraka do 55%* i štedi energiju.
Vlažna svježina - Twin Cooling Plus™ - Osigurajte dvostruko dulje održavanje svježine namirnica*. Tehnologija Twin Cooling Plus™ optimizira temperaturu i vlažnost u hladnjaku i zamrzivaču uz neovisno hlađenje. Ova tehnologija omogućuje bolje čuvanje hrane i štiti njezin okus sprječavanjem miješanja mirisa.
Održava unutrašnju temperaturu - Hlađenje metalom - Hrana će ostati svježa, čak i ako često otvarate i zatvarate vrata. Metalni kanal za hlađenje u stražnjem zidu pomaže u održavanju optimalne unutrašnje temperature. Zadržava hladnoću i sprečava gubitak hladnog zraka kad su vrata otvorena. Također brzo vraća gubitak temperature kada se ponovno zatvori.
Vrhunska svježina - Značajka hlađenja „Precise Chef Cooling” - Čuvajte svježinu, okus i teksturu hrane dulje vrijeme. Nezavisni sustavi hlađenja u svakom odjeljku ravnomjerno hlade svaki kutak. Napredna izolacija smanjuje bilo kakvu fluktuaciju, bez obzira koliko je vani vruće ili hladno. Digitalni inverterski kompresor precizno očitava i upravlja temperaturom.
Lakše dohvatite hranu - Polica s jednostavnim klizanjem - Dohvatite sve u Vašem hladnjaku na siguran način bez navigacije prepreka u njemu. Polica s jednostavnim klizanjem* ima postavljene zglobne valjke, koji joj omogućavaju da jednostavno klizi unutra i van. Ovo Vam omogućuje učinkovito pohranjivanje, organiziranje i pristup Vašim namirnicama. Možete brzo dohvatit svari pohranjene na stražnjoj strani, bez gubitka prostora.
Elegantan i besprijekoran dizajn - Ravna vrata i udubljene ručke - Pružite svom domu elegantan i besprijekoran izgled koji odražava aktualni trend jednostavnog i čistog stila. Ima zapanjujuće lijepa ravna vrata i udubljene ručke. Što znači da se neće isticati i smetati na mjestu gdje je postavljen.
Jednostavan i besprijekoran dozator i zaslon - Minimalni dozator i skriveni zaslon - Uživajte u jednostavnom izgledu i hlađenju. Minimalni dozator i skriveni zaslon nadopunjuju minimalistički dizajn prednjeg dijela. Dozator je besprijekorno integriran u vrata tako da možete lako dobiti hladnu vodu ili led. Ostale kontrole diskretno su skrivene unutar hladnjaka, ali su lako dostupne.

Razina buke:39 dBA

Bruto ukupno (litre): 655 ℓ
Neto zamrzivač (litre): 210 ℓ
Neto hladnjak (litre): 394 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Multi Flow, Funkcija snažnog zamrzavanja
Vrsta hlađenja: Twin Cooling Plus
Broj polica (ukupno): 4 EA - Klizna polica, Odjeljak za mliječne proizvode, Polica za vino, 5 pretinaca u vratima, 2 ladice za voće i povrće. Ladica Flex Zone.
Materijal polica: Kaljeno staklo
Dozator za led i vodu.
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 385 kWh/year
Razina buke: 39 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 12 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.