dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak SBS RS50N3513SA/EO

Samsung hladnjak SBS RS50N3513SA/EO s s All-around Cooling tehnologijom i zapreminom 566 L.

Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.12.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 04098
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 8.299,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 9.128,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak SBS RS50N3513SA/EO s s All-around Cooling tehnologijom i zapreminom 566 L.
Elegantan i skladan - Elegantan minimalistički dizajn - Unesite moderan duh elegancije i minimalizma u svoj dom. Elegantan minimalistički dizajn izgleda čisto i suvremeno. Savršeno će se uklopiti u Vašu kuhinju. Završno je obrađen elegantnim nehrđajućim čelikom i lijepim ravnim vratima. A okomite ručke naglašavaju njegovu elegantnu simetriju.
Manje buke i energije - Tehnologija digitalnog invertera - Uživajte u većoj uštedi energije, manjoj razini buke i dugotrajnom radu. Digitalni inverterski kompresor automatski prilagođava brzinu kao reakcija na potrebe hlađenja na 7 razina. Radi ekonomično i tiho. Također daje veću dugotrajnost, podržanu 10-godišnjim jamstvom*.
Svježina bez mraza - Bez mraza - Tehnologija bez mraza održava konstantnu optimalnu temperaturu u svakom kutu uz poboljšano kruženje zraka. Sprječava nakupljanje leda na hrani poput povrća, tako da dulje ostaje svježa. I nema potrebe za odmrzavanjem hladnjaka.
Hladi svaki kut - All-around Cooling - Pobrinite se da sve u hladnjaku hladi učinkovito kako bi hrana dulje zadržala svježinu. Sustav cjelovitog hlađenja hladi svaki centimetar hladnjaka ravnomjerno, od kuta do kuta. Hladni zrak puše iz više otvora na svakoj polici kako bi se održala konstantna i optimalna temperatura.
Snažno smrzavanje - Smrzavanje u trenu - Smrznite hranu ili napravite led u tren oka! Dodirom tipke funkcija snažnog smrzavanja automatski postavlja temperaturu na najnižu razinu i stvara brz prodor intenzivno hladnog zraka. To je sjajno za smrzavanje ili stvrdnjivanje smrznute hrane, poput sladoleda i brzu izradu leda.
Uredna pohrana za više stvari - Zaštita mliječnih proizvoda - Organizirajte i uredno spremite mliječne proizvode i vino. Dodatna polica za mliječne proizvode / vino posebno je namijenjena pohrani omiljenih mliječnih proizvoda. Također može sigurno držati boce vina kako se ne bi prevrnule. Možete najbolje iskoristiti dostupan prostor i lako dohvatiti što god htjeli.
Jednostavna pohrana vina - Polica za vino (dodatna) - Organizirajte i uredno spremite vino. Dodatna polica za vino posebno je namijenjena pohrani omiljenog vina i može sigurno držati boce vina kako se ne bi prevrnule. Možete najbolje iskoristiti dostupan prostor za pohranu vina i lako ga dohvatiti kad Vam zatreba.

Razina buke:42 dBA

Bruto ukupno (litre): 534 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 175 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 359 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Funkcija snažnog hlađenja, Multi Flow
Vrsta hlađenja: Mono Cooling
Broj polica (ukupno): 5 EA - Odjeljak za mliječne proizvode, Polica za vino, 4 pretinaca u vratima, Spremnik (plitica) za jaja, 2 ladice za voće i povrće.
Materijal polica: Kaljeno staklo
Dozator za led i vodu.
Klasa energetske učinkovitosti: F
Potrošnja energije: 395 kWh/year
Razina buke: 42 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 11 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.