dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RB38T650ESA/EK

Samsung hladnjak RB38T650ESA/EK s donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom, black beauty boje i zapremine 397 L.

Kupnjom ovog proizvoda u periodu do 31.12.2021. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva. Unutar 30 dana od kupnje proizvod je potrebno registrirati na https://www.samsung.com/hr/microsite/5-godina-jamstva-za-samsung-proizvode/

Šifra: 04822
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 5.799,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 6.378,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RB38T650ESA/EK s donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom, black beauty boje i zapremine 397 L.
Više mjesta unutra, ista veličina izvana - SpaceMax™ tehnologija - Pohranite više hrane u iznimno velikom 385-litarskom* hladnjaku standardnog dizajna dubine 600 mm, zahvaljujući čemu će se s lakoćom poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Stoga stvara više prostora za pohranu bez stršenja izvan Vaše radne površine.
Ravnomjerno hlađenje iz kuta u kut - Sveobuhvatno hlađenje - Pobrinite se da Vaša hrana bude pravilno hlađena – o kojim se god namirnicama radi. Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako da se svaka namirnica na bilo kojoj polici hladi učinkovito i ostaje svježija.
Zaboravite na mraz bez napora i utrošenog vremena - No Frost tehnologija - Ne gubite vrijeme i snagu na odleđivanje hladnjaka. No Frost tehnologija poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda. Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura. A sustav hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produljuje trajnost.
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev - Power Cool / Power Freeze - Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Dok Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnog zraka. To su sjajne funkcije za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.
Jednostavan sklad dizajna sa stilom - Jednostavna elegancija dizajna - Svojem domu podarite jednostavno elegantan izgled. Njegova uobičajena dubina od 600 mm potpuno će se poravnati s vašim kuhinjskim ormarićima. Odlikuje se prekrasnim ravnim vratima, s integriranim dozatorom za vodu* i Clean Back poklopcem. Minimalistički dizajnirana unutrašnjost može se pohvaliti skrivenim zaslonom, ravnom policom za vina te sivkastim spremnicima i kutijama za hranu*.
Mnogo fleksibilnija pohrana vina i hrane - Stalak i polica - Bolje iskoristite prostor u Vašem hladnjaku uz višenamjensku policu za vino. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.
Sada u vratima može biti više većih boca - Veliki spremnik u vratima - U vratima možete držati i veće boce kapaciteta do 2 L tako da Vam one neće zauzimati prostor na policama. Širi i dublji veliki spremnik u vratima pomaže Vam sigurno pohraniti velike boce, krupnu kartonsku ambalažu i dodatna pića. Sjajan je kada želite jednostavan pristup svojim rashlađenim pićima ili omiljenim napitcima u bilo kojem trenutku.
Lako pohranite i dosegnite još više malih proizvoda - Štitnik za spremnik s vodom - Učinkovito upotrijebite cijela vrata hladnjaka, od vrha do dna. Novi spremnik za vodu ne sadržava BPA*, dok njegov vrh ima štitnik koji stvara dodatan prostor za pohranu. Idealan je za male proizvode poput staklenki pekmeza, namaza poput maslaca ili sira ili lončiće jogurta tako da Vam budu lako dohvatljivi.
Vrlo tih i energetski učinkovit - Tehnologija digitalnog pretvarača - Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti uz manje buke. Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. To znači da je tiši i od knjižnice, a proizvodi svega 35 dB(B) buke. Usklađen je i s novim energetskim propisima te koristi do 50 % manje energije*, štedeći time Vaš novac.
Dugotrajna zaštitna stražnja strana koja se lako čisti - Clean Back poklopac - Stražnju stranu svojeg hladnjaka sada očistite mnogo lakše. Clean Back poklopac potpuno je gladak sigurnosni poklopac koji štiti najvažnije zavojnice i kabele. Lijepog izgleda, jednostavno se čisti brisanjem i pruža dodatnu trajnost. Sprječava nakupljanje prljavštine oko komponenti te ih štiti od udaraca.

Razina buke:35 dBA

Bruto ukupno (litre): 397 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 124 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 273 ℓ
Neto ukupno (litre): 376 ℓ
Neto zamrzivač (litre): 112 ℓ
Neto hladnjak (litre): 264 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Funkcija snažnog hlađenja
Vrsta hlađenja: Mono Cooling
Broj polica (ukupno): 5 EA - 4 pretinca u vratima, spremnik (plitica) za jaja, ladica za voće i povrće.
Materijal polica: Kaljeno staklo
Klasa energetske učinkovitosti: A++
Potrošnja energije: 270 kWh/year
Razina buke: 35 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 13 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.