dodaj za usporedbu

Samsung hladnjak RB34T672FWW/EK

Samsung hladnjak RB34T672FWW/EK s donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom, Titanium Silver boje i zapremine 360 L.

Šifra: 05312
Cijena: Cijena: 517,49 (3.899,03 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung hladnjak RB34T672FWW/EK s donjim zamrzivačem i SpaceMax™ tehnologijom, Titanium Silver boje i zapremine 360 L.
Više mjesta unutra, ista veličina izvana - SpaceMax™ tehnologija - Pohranite više hrane u iznimno velikom 385-litarskom* hladnjaku standardnog dizajna dubine 600 mm, zahvaljujući čemu će se s lakoćom poravnati s Vašim kuhinjskim ormarićima. Visokoučinkovita izolacija SpaceMax™ tehnologije stijenke hladnjaka čini mnogo tanjima. Stoga stvara više prostora za pohranu bez stršenja izvan Vaše radne površine.
Ravnomjerno hlađenje iz kuta u kut - Sveobuhvatno hlađenje - Pobrinite se da Vaša hrana bude pravilno hlađena – o kojim se god namirnicama radi. Ravnomjerno hlađenje ravnomjerno hladi svaki odjeljak iz kuta u kut. Temperatura se neprestano provjerava, a hladan zrak kruži kroz strateški postavljene otvore. Tako da se svaka namirnica na bilo kojoj polici hladi učinkovito i ostaje svježija.
Zaboravite na mraz bez napora i utrošenog vremena - No Frost tehnologija - Ne gubite vrijeme i snagu na odleđivanje hladnjaka. No Frost tehnologija poboljšava kruženje zraka održavajući temperaturu stalnom, čime se sprječava nakupljanje leda. Time se i mnogo brže postiže potrebna temperatura. A sustav hlađenja može raditi manjim intenzitetom što mu produljuje trajnost.
Brzo hlađenje i zamrzavanje na zahtjev - Power Cool / Power Freeze - Uživajte u prednostima brzog i učinkovitog hlađenja. Jednim dodirom gumba Power Cool funkcija u unutrašnjost hladnjaka upuhuje vrlo hladan zrak kako bi brzo rashladila Vaše namirnice ili omiljena pića. Dok Power Freeze funkcija u Vaš zamrzivač unosi brz nalet hladnog zraka. To su sjajne funkcije za zamrzavanje ili stezanje zamrznute hrane i stvaranje leda.
Jednostavan sklad dizajna sa stilom - Jednostavna elegancija dizajna - Svojem domu podarite jednostavno elegantan izgled. Njegova uobičajena dubina od 600 mm potpuno će se poravnati s vašim kuhinjskim ormarićima. Odlikuje se prekrasnim ravnim vratima, s integriranim dozatorom za vodu* i Clean Back poklopcem. Minimalistički dizajnirana unutrašnjost može se pohvaliti skrivenim zaslonom, ravnom policom za vina te sivkastim spremnicima i kutijama za hranu*.
Mnogo fleksibilnija pohrana vina i hrane - Stalak i polica - Bolje iskoristite prostor u Vašem hladnjaku uz višenamjensku policu za vino. Zahvaljujući širem dizajnu, može pohraniti ne samo vinske boce uobičajene veličine već i one širih dimenzija poput boce pjenušca. Plosnatiji ju oblik čini mnogo svestranijom jer zahvaljujući njemu, ovdje možete pohraniti i druge vrste hrane poput pizze ili kutija s jajima.
Sada u vratima može biti više većih boca - Veliki spremnik u vratima - U vratima možete držati i veće boce kapaciteta do 2 L tako da Vam one neće zauzimati prostor na policama. Širi i dublji veliki spremnik u vratima pomaže Vam sigurno pohraniti velike boce, krupnu kartonsku ambalažu i dodatna pića. Sjajan je kada želite jednostavan pristup svojim rashlađenim pićima ili omiljenim napitcima u bilo kojem trenutku.
Vrlo tih i energetski učinkovit - Tehnologija digitalnog pretvarača - Uživajte u većoj energetskoj učinkovitosti uz manje buke. Kompresor s digitalnim pretvaračem automatski prilagođava svoju brzinu reagirajući na potrebe hlađenja. To znači da je tiši i od knjižnice, a proizvodi svega 35 dB(B) buke. Usklađen je i s novim energetskim propisima te koristi do 50 % manje energije*, štedeći time Vaš novac.
Dugotrajna zaštitna stražnja strana koja se lako čisti - Clean Back poklopac - Stražnju stranu svojeg hladnjaka sada očistite mnogo lakše. Clean Back poklopac potpuno je gladak sigurnosni poklopac koji štiti najvažnije zavojnice i kabele. Lijepog izgleda, jednostavno se čisti brisanjem i pruža dodatnu trajnost. Sprječava nakupljanje prljavštine oko komponenti te ih štiti od udaraca.

Razina buke:35 dBA

Bruto ukupno (litre): 355 ℓ
Bruto zamrzivač (litre): 124 ℓ
Bruto hladnjak (litre): 231 ℓ
Neto ukupno (litre): 340 ℓ
Neto zamrzivač (litre): 112 ℓ
Neto hladnjak (litre): 228 ℓ
Funkcija bez zamrzavanja, Funkcija snažnog hlađenja
Vrsta hlađenja: Mono Cooling
Broj polica (ukupno): 4 EA - polica za vino, 3 pretinca u vratima, spremnik (plitica) za jaja, ladica za voće i povrće.
Materijal polica: Kaljeno staklo
Klasa energetske učinkovitosti: A+
Potrošnja energije: 300 kWh/year
Razina buke: 35 dBA
Klimatski razred: SN, N, ST, T
Kapacitet zamrzavanja (kg/24 h): 12 kg/24hr

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn