dodaj za usporedbu

Karcher Professional čistač tapeciranih površina Puzzi 10/1

Karcher Professional čistač tapeciranih površina Puzzi 10/1 s mlaznicom za podove/tapecirane površine te za čišćenje tepiha/tapeciranih površina ekstrakcijom spreja. Idealan za male površine. S integriranom  kvačicom za kabel i fiksiranjem ručnog alata/usisne cijevi.

Šifra: 05238
Cijena: Cijena: 799,00

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher Professional čistač tapeciranih površina Puzzi 10/1 s mlaznicom za podove/tapecirane površine te za čišćenje tepiha/tapeciranih površina ekstrakcijom spreja. Idealan za male površine. S integriranom kvačicom za kabel i fiksiranjem ručnog alata/usisne cijevi.

Puzzi 10/1 s mlaznicom za tapecirane površine i mlaznicom za pod posebno je prikladan za higijensko i učinkovito čišćenje manjih do srednje velikih površina. S tlakom prskanja od 1 bar ovaj uređaj s ekstrakcijom spreja osigurava dubinsko čišćenje tekstilnih površina uz očuvanje tkanine te daje uvjerljive rezultate, posebice kod čišćenja tapeciranih površina i čišćenja tepiha. Zahvaljujući uskoj mlaznici za pod, uređaj je također optimalno prikladan za primjenu u skučenim prostorima. A zbog fleksibilne usisne trake moguće je bez problema očistiti i vrlo zatrpana područja. Uređaj s ekstrakcijom spreja opremljen je integriranom kvačicom za kabel kao i fiksiranjem ručnog alata i usisne cijevi.

Optimalno prikladan za svakodnevnu uporabu - Namještanje ručke bez alata; fiksiranje pribora/kabela; brza zamjena mlaznice za pod mlaznicom za tapecirane površine.

Demontažni spremnik za prljavu vodu - Spremnik za prljavu vodu lako se vadi te se također može koristiti i za punjenje spremnika svježe vode.

Višestruka primjena - Raznovrsni pribor za raznovrsnu primjenu (npr. mlaznica za fuge za čišćenje auto-sjedala i tapeciranih površina).

Ergonomska ručka za dvije ruke - Ergonomska ručka i mala težina za praktično rukovanje. Ručka namjestiva po visini.
Maks. površinski učinak (m²/h): 20 - 25
Količina zraka: 74
Vakuum : 254 / 25,4
Tlak prskanja (bar): 1
Spremnik za svježu/prljavu vodu (l): 10 - 9
Snaga turbine: 1250
Snaga pumpe: 40
Napon (V): 220 - 240
Frekvencija (Hz): 50 - 60
Težina bez pribora (kg): 10,5
Težina uklj. ambalažu (kg): 16,1
Dimenzije (d × š × v): 690 x 325 x 440
Oprema: Crijevo za prskanje s integriranim dovodom vode, 2.5; Integrirani prihvatnik pribora za ručnu mlaznicu; Mlaznica za tapecirane površine; RM 760 tablete, 2; Dodatna ručka; Kvačica za kabel; Uska podna mlaznica s fleksibilnom usisnom gumom; Ručni alat.
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.