dodaj za usporedbu

Bosch multipraktik MultiTalent 3 MCM3201B crni

Bosch multipraktik MultiTalent 3 MCM3201B crni snage 3800 W je kompaktan i svestran kuhinjski uređaj s više od 20 funkcija.

Šifra: 04985
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 689,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 757,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Bosch multipraktik MultiTalent 3 MCM3201B crni snage 3800 W je kompaktan i svestran kuhinjski uređaj s više od 20 funkcija.
Olakšava kuhanje i pečenje, koje postaje čak i zabavno!
Snažan motor: brza i jednostavna priprema jela zahvaljujući motoru s dvije razine brzine i funkcijom pulsiranja.
Više od 30 funkcija: sjeckanje, rezanje, ribanje, i puno više - zahvaljujući svestranim nastavcima kao što je multi-funkcionalan nož od nehrđajućeg čelika i nož MultiLevel6.
Prozirna plastična zdjela kapacitete od 2,3 l s prozirnim poklopcem i punjačem.
Dodatno: nastavci se mogu pohraniti u zdjeli i tako su brzo pri ruci. Zahvaljujući pametnim oznakama, nastavci se lako namještaju.
Nastavci se mogu prati u perilici za posuđe: jednostavno i pogodno čišćenje nastavaka u perilici za posuđe.
Prozirna plastična zdjela s poklopcem i punjačem. - Dizano tijesto najbolje se diže u pokrivenoj zdjeli budući da se u njoj zadržava topli zrak. S plastičnom zdjelom kapaciteta od 2,3 l i s plastičnim poklopcem možete jednostavno vidjeti i provjeriti je li se dizano tijesto dovoljno diglo, bez potrebe za otvaranjem poklopca.
Više od 30 funkcija za sjeckanje, ribanje i miješanje. - Za kuhanje i pečenje najčešće su vam potrebni razni uređaji. Radilo se o sjeckanju luka ili voća, ribanju povrća ili miksanju smoothija - zahvaljujući širokom rasponu dodatne opreme poput univerzalne oštrice od nehrđajućeg čelika, oštrice MultiLevel 6 i više, vaša će se jela pripremiti brzo.
Dodatni se pribor može pohraniti u zdjeli za miješanje. - Više nećete morati tražiti dodatni pribor. Standardni pribor možete pohraniti u zdjeli od 2,3 l, što štedi na prosoru, a njih drži pri ruci. S pametnim je oznakama sastavljanje dodatnog pribora jednostavno i brzo. Tako ćete imati više mjesta čak i u najmanjim kuhinjama.
Savršeni rezultati zahvaljujući snažnom motoru. - Volite li uštediti na vremenu dok kuhate? Zahvaljujući snažnom motoru s dvije razine brzine i funkcijom pulsiranja za veće radove ožete na jednostavan i brz način pripremiti ukusno jelo. Tako ćete imati više vremena za druge stvari.
Pripremite smoothije blenderom. - Svakodnevna priprema svježih smoothija može značiti puno posla. Ali taj problem je riješen. S praktičnim blenderom kapaciteta od 1,0 l, priprema ukusnih smoothija ili umaka je jednostavna. A nakon pripreme blender možete jednostavno staviti u perilicu posuđa.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koji se može prati u perilici posuđa. - Čišćenje nakon pripreme hrane inače je dugotrajno. Sada je čišćenje postalo još udobnije. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje, i štedi na vremenu.
Više stabilnosti i sigurnija upotreba zahvaljujući gumenom usisnom sustavu. - Ponekad uređaj može klizati po površini dok s njime radite. Ali taj problem je riješen. Gumene nožice i usisna funkcija jamči dodatnu stabilnosti, a vama pruža maksimalnu sigurnost.

Snaga:800 W

Snaga: 800W
Savršeni rezultati u kratkom vremenu: s motorom od800W, 2 postavke brzine i trenutnom funkcijom.
Multi-funkcionalan nož od nehrđajućeg čelika.
Transparentna zdjela za miješanje kapaciteta2.3 lza 500 g brašna + sastojci (najviše0.8 kgsmjese za tijesto) uključujući poklopac s lijevkom i nastavak za punjenje.
Plastični nastavak za miješalicu (sadržaj 1 litra).
Prikladno i za drobljenje leda za hladne napitke.
Ploča za struganje (2 debljine), ploča za ribanje (2 debljine) od nehrđajućeg čelika.
Ploče od nehrđajućeg čelika.
Disk za tučenje jaja i pravljenje šlaga.
Svi plastični dijelovi koji su u doticaju s hranom su BPA sigurni.
Sigurnosno zaključavanje poklopca i posude.
Gumene nožice.
SmartStorage: pohrana standardnih nastavaka u samoj zdjeli.
Easy storage:ladica za namatanje kablaza lako spremanje.
Dimenzije proizvoda (mm): 375 x 220 x 260.
Neto težina (kg): 3,457.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.