dodaj za usporedbu

Bosch preklopni roštilj TCG4215

Bosch preklopni roštilj TCG4215 - Za zdrava i ukusna jela - optimalna priprema zahvaljujući odvojeno podesivim roštilj pločama.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 04983
Cijena: 999,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 929,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.021,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Bosch preklopni roštilj TCG4215 - Za zdrava i ukusna jela - optimalna priprema zahvaljujući odvojeno podesivim roštilj pločama.
Izuzetno visoka snaga od 2000 W - za brzo grijanje i konstantno održavanje topline.
Različite mogućnosti korištenja zahvaljujući opciji tri različita položaja roštilja: kontaktni roštlj, stolni roštilj te gornje i donje grijanje za pečenje.
Savršeni rezultati pečenja uvijek su osigurani: omogućuje ih odvojeno podešavanje temperature za gornju i donju roštilj ploču.
Roštilj ploče s odvodom za masnoće i dvije posude za njezino skupljanje.
Vatrostala posuda za pripremu gratin jela i kolača.
3-u-1 kontaktni roštilj. Slasna jela u tren oka. - Zdrava kuhinja, brza kuhinja, slasna kuhinja - tri položaja kontaktnog roštilja otvaraju gotovo bezgranične mogućnosti za otkrivanje domišljatih ideja. Zatvoren kao kontaktni roštilj, otvoren kao stolni roštilj, s gornjim i donjim grijanjem za pečenje, gratiniranje ili zagrijavanje - za prženje, roštiljanje, gratiniranje ili zagrijavanje. Sočni odresci, ukusni hamburgeri, hrskavi, zlatno-smeđi ražnjići, panini ili focaccia - uživajte u čemu god želite. Osim toga sadrži i ploče roštilja koje se mogu upotrebljavati s obje strane, što znači da su posebice prikladne za roštiljanje s malo masti. Ukusno, nemasno i zdravo.
Vatrostalna posuda - Uključena raznovrsnost: zahvaljujući vatrostalnoj posudi od aluminija, neodoljiva gratin jela i sočne torte su nadohvat ruke.
2000 W. Za vrhunsku učinkovitost. - Imati vrhunsku učinkovitost kad god vam je potrebna je odlično. Izuzetno visoka snaga od 2000 W omogućuje doista brzo zagrijavanje te konstantno održavanje topline. Za još brže kuhanje i vrhunske rezultate.
Pojedinačne postavke gornjeg i donjeg grijanja za savršene rezultate. - Kuhajte poput profesionalca: Odvojeni upravljači temperature za gornju i donju ploču roštilja svaki put pružaju odlične rezultate - radilo se o pripremi mesa, ribe, krumpira, kruha ili povrća, svaki komad hrane kuha se na savršenoj temperaturi s obje strane. Na primjer, odresci se mogu ispeći do savršenstva: prženi na vanjskoj strani, a još uvijek crvenkasti u sredini. Brzo, jasno, jednostavno - i bez dosadnog prskanja masnoće.
Uklonjive roštilj ploče od lijevanog aluminija. Najbolji izbor čak i nakon jela. - Nakon dobrog obroka, upotreba kontaknog roštilja jednako je jednostavna i bezbrižna kao i prilikom pripreme ukusne hrane s roštilja. Visokokvalitetne roštilj ploče od lijevanog aluminija mogu se ukloniti te tako jednostavno očistiti. Čišćenje ploča je mačji kašalj, budući da su premazane slojem protiv prianjanja te se mogu prati u perilici posuđa.

Snaga:2000 W

Priključna snaga: 2000 W.
Promjenjiva postavka temperature s ugrađenom funkcijom uključivanja/isključivanja (ON/OFF).
Profesionalno opremljen s dva odvojena prekidača temperature za gornju i donju ploču.
Multifunkcionalan: gornje i donje grijanje za roštiljanje, pečenje i održavanje jela toplima.
Dodatni pribor: pladanj za gratiniranje i pečenje.
Veliki površina roštilja: 328 x 238 mm.
Kontrolno svjetlo s prikazom stanja pripravnosti - gasi se kada temperatura je postignuta.
Zdravija hrana: nagnute ploče za roštiljanje s kanalom za istjecanje masnoće na uključene pladnjeve.
Ploče s dva lica: glatka površina za sendviče i površina za roštiljanje.
Ploče od lijevanog aluminija koje se lako čiste s oblogom na koju se ne lijepi hrana.
Odvojiva roštilj ploča.
Pomična šarka omogućuje da se i najtvrđa hrana ravnomjerno speče.
Upute za roštiljanje uključene u uputama za korištenje.
Pogodno za vertikalno skladištenje.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.