dodaj za usporedbu

Bosch kuhinjski aparat MUM5 800 W MUM50123 anthracit

Bosch kuhinjski aparat MUM5 800 W MUM50123 anthracit - Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.

Šifra: 04946
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.699,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.868,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Bosch kuhinjski aparat MUM5 800 W MUM50123 anthracit - Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.
Velika posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika (3,9 l) s unutrašnjošću posebnog oblika. Idealno za sve vrste tijesta: do 2 kg smjese tijesta za biskvit ili 1,5 kg dizanog tijesta.
Savršeni rezultati zahvaljujući sustavu 3D PlanetaryMixing koji osigurava optimalno miješanje svih sastojaka.
Postavka automatskog stanja pripravnosti nastavaka za jednostavno punjenje zdjele
Velika svestranost: široka paleta pribora, visokokvalitetni i individualni dodaci.
Slastičarski set: metlica za miješanje, metlica za tučenje i kuka za gnječenje za savršeno pečenje.
Jednostavno punjenje zahvaljujući automatskom položaju za parkiranje. - Nemojte dopustiti da naporno dodavanje sastojaka pokvari vaše raspoloženje pri pripremi za pečenje. Automatski položaj za parkiranje stvara vam mjesto tamo gdje vam je potrebno. Pribor za tijesto automatski se prebacuje u položaj na stražnjem dijelu zdjele. Tako se zdjela s lakoćom puni sprijeda.
Uključujući slastičarski set za vaše ideje za pečenje. - Nemojte dopustiti da vam pogrešan pribor bude zapreka s vašim idejama. Slastičarski komplet s metlicama i kukom za gnječenje prikladan je za širok raspon upotreba i savršene rezultate. S tom dodatnom opremom možete s lakoćom pripremiti kolač od bjelanjaka, prhki kolač i miješavine gustog tijesta. Svi se dijelovi mogu prati u perilici posuđa.
Dodatna se oprema može pohraniti u zdjeli. - Nikada više nećete tražiti opremu! Slastičarski komplet jednostavno nakon upotrebe postavite u priručnu torbicu za dodatnu opremu. Zajedno s diskovima. Torbicu za opremu možete pohraniti izravno u zdjeli, tako da vam uvijek bude pri ruci u blizini kuhinjskog aparata.
Jednostavna pohrana kabla. - Zaboravite na sakrivanje kabla. Ovaj vam kuhinjski aparat pruža odjeljak za pospremanje kabla na prigodan i jednostavan način u samom uređaju.
Širok raspon izborne dodatne opreme koja će odgovarati pojedinačnim ukusima. - Svatko ima svoje preferencije kod kuhanja i pečenja. Ako dodatni pribor već nije uključen, na raspolaganju imate širok raspon visokokvalitetnog dodatnog pribora, npr. uređaj za pripremu leda, mlinac za zrna, višenamjenska miješalica, dodatak za kekse, uređaj za mljevenje mesa, miješalica i više. Bosch ima dodatni pribor za svaki ukus.
Velika zdjela za optimalnu pripremu tijesta. - Najbolju zdjelu ne možete prepoznati samo po veličini. Za najbolje je rezultate bitno da su unutarnji oblik zdjele i pribor usklađeni jedno s drugim. Visokokvalitetna zdjela od nehrđajućeg čelika od 3,9 l prikladna je za male količina kao i za jednostavnu obradu do 2 kg mješavine za kolače i 1,5 kg dizanog tijesta.
Savršeni rezultati miješanja zahvaljujući sustavu 3D Planetary Mixing. - Zahvaljujući istovremenom miješanju u tri smjera sastojci će se uvijek savršeno izmiješati. Svi će sastojci završiti u smjesi jer se neće zalijepiti za stijenke posude.
Jednostavna priprema s EasyArmLift. - Zamjena pribora za miješanje ne bi trebala biti naporna. S praktičnim EasyArmLift, s lakoćom možete pomaknuti ručicu i brzo ukloniti pribor za tijesto. Uz EasyArmLift možete uživati u odličnoj praktičnosti, kao i uštediti na vremenu i energiji.
Gumene nožice za stabilnost i visoki stupanj sigurnosti. - Maksimalna sigurnost u svakom trenutku. Gumene nožice jamče dodatnu stabilnost kuhinjskog aparata i spriječavaju njegovo pomicanje. Zaštićeni zupčanici nam omogućuju uživanje u visokim sigurnosnim standardima. Elektronsko sigurnosno isključivanje spriječava neočekivano pokretanje motora.
Jednostavno čišćenje zahvaljujući opremi koja se može prati u perilici posuđa. - Čišćenje nakon pripreme obroka inače je dugotrajno. Sada možete u udobnosti uživati i nakon pripreme hrane. Opremu je najčešće moguće oprati u perilici posuđa što jamči jednostavno i prikladno čišćenje. To štedi na vremenu.

Snaga:800 W

Priključna snaga: 800 W.
3D PlanetaryMixing: brzo i savršeno miješanje svih sastojaka; zahvaljujući poboljšanom planetarnom sistemu miješanja s jedinstvenim gibanjem u tri dimenzije istovremeno.
4 radne brzine, trenutni stupanj.
Elektronska regulacija radne brzine.
Postavka automatskog stanja pripravnosti nastavaka za jednostavno punjenje zdjele.
EasyArmLift: Jednostavno pomicanje višenamjenske ručke kroz 3 različita položaja pritiskom na gumb.
Jednostavan za čišćenje.
Easy storage: ladica za namatanje kabla za lako spremanje.
Meko pokretanje motora.
Posuda za miješanje od nehrđajućeg čelika zapremine 3.9 l, do 2 kg spužvaste smjese ili 1,5 kg tijesta s kvascem.
Metlica za stepanje, metlica za gnječenje i metlica za miješanje.
Plastičan blender zapremnine 1.25 l.
Cjedilo za agrume.
Torbica za dodatni pribor.
Poklopac sa prorezom za dodavanje sastojaka.
Svi plastični dijelovi koji su u doticaju s hranom su BPA sigurni.
Gumene nožice.
Visok stupanj sigurnosti radi zaštite pred preopterećenjem.
Zaštita od ponovnog neželjenog uključenja.
Dimenzije proizvoda (mm): 282 x 280 x 271
Neto težina (kg): 5,792

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.