dodaj za usporedbu

Bosch ručni mikser Styline Colour MFQ40301 bež

Bosch ručni mikser Styline Colour MFQ40301 bež snage 500 W. Stilski ručni mikser za zahtjevne stranke, s inovativnim metlicama FineCreamer.

Šifra: 04977
Cijena: Cijena: 51,63 (389,01 kn)
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Bosch ručni mikser Styline Colour MFQ40301 bež snage 500 W. Stilski ručni mikser za zahtjevne stranke, s inovativnim metlicama FineCreamer.
Motor velike snage 500 W: jamči odlične rezultate za svaki zadatak miješanja i gnječenja.
FineCreamer: visoko učinkovite metlice koje svaki put pružaju laganije smjese.
Kuke za gnječenje od nehrđajućeg čelika: jamče bezbrižno gnječenje izazovnih smjesa.
Lagano kućište s ručkom koja je meka na dodir za udobno i sigurno rukovanje prilikom miješanja.
5 brzina plus funkcija turbo: precizan nadzor brzina za svaki recept.
Udobno i sigurno držanje.- Uživajte u bezbrižnom miješanju: Ručka ima premaz koji je mekan na dodir, jamči sigurno držanje čak i prilikom miješanja na velikim brzinama. Lagano je kućište udobno za držanje, što rad manje zamornim.
Jednostavan gumb za izbacivanje za jednostavnu zamjenu pribora. -Praktično mijenjanje pribora za tučenje i gnječenje. Jednostavan gumb za izbacivanje otpušta pribor samo jednim pritiskom. Zamjenite opremu dok radite ili ako je želite oprati u perilici za posuđe samo jednim dodirom gumba.
Velika snaga za odlične rezultate. - Svaki zadatak obavite s lakoćom. S tihim, no snažnim motorom postignut ćete odlične rezultate s bilo kojim izazovom pečenja ili kuhanja. Od smjese za kolače do gustog tijesta, dovoljno je snažan čak i za pogon razne dodatne opreme - što znači da je lako pripremiti različite omiljene recepte.
Potpun nadzor nad miješanjem zahvaljujući pet brzina. - Zadržite kontrolu u svako doba jednostavnim klizanjem. Zahvaljujući širokom rasponu brzina s pet postavki možete miješati svaki recept do željene gustoće, od polakog miješanja sastojaka do tučenja bjelanjaka na najvišoj brzini. Funckija turbo vam daje dodatan izboj snage kad god vam je potreban.
Kuke za gnječenje od nehrđajućeg čelika za izazovne zadatke. - Visokokvalitetne kuke za tjesto za svakio gnječenje. Dvije otporne kuke za gnječenje od nehrđajućeg čelika za sve vrste tijesta mogu se uhvatiti ukoštac i s najzahtjevnijim smjesama za domaći kruh ili pizzu.
FineCreamer jednostavno priprema više kreme i bjelanjaka. - Svojim kulinarskim idejama dodajte više volumena i pripremite pahuljaste poslastice s kremom i bjelanjcima u tren oka. Inovativne metlice FineCreamer sadrže kuglice kojima se u smjesu unosi više zraka. Rezultat: lagane smjese za kolače i više bjelanjka ili kreme u manje vremena.

Snaga:500 W

Priključna snaga: 500W.
Moderna tehnologija motora: jak, tih i lagan.
5 radnih brzina.
Dodatna turbo stupnja rada.
Ručni mikser i dodatni pribor jednostavno se čiste. Sav dodatni pribor, metlice za miješanje i tučenje, mogu se prati u perilici posuđa.
Ergonomski oblik kućišta sa "soft touch" ručkom.
Odvojena tipka za izbacivanje metlica.
Jednostavno pričvršćivanje noge štapnog miksera.
Priključak za nogu od štapnog miksera.
Odvojena tipka za uklanjanje noge za miješanje.
Prostor za spremanje/namatanje kabla.
Svi plastični dijelovi koji su u doticaju s hranom su BPA sigurni.
2 visoko učinkovite Fine-Creamer metlice od nehrđajućeg čelika za odlične rezultate tučenja i miješanja u najkraćem roku.
2 stabilne metlice za gnječenje.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn