dodaj za usporedbu

ECOVACS robotski čistač prozora WINBOT 880

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot 880 čisti vaše prozore kad god želite i posebno je prikladan za teško dostupna mjesta. Ecovacs robotskim čistačem prozora Winbot 880 se upravlja i kontrolira pomoću praktičnog daljinskog upravljača te djeluje učinkovito i sigurno zahvaljujući nadograđenoj Win-Slam 2.0 tehnologiji, prepoznavanju ruba na prozorima bez okvira i inteligentnom sigurnosnom dizajnu.

Rasprodaja do isteka zaliha.

Šifra: 04340
Cijena: Cijena: 299,00 Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 299,00 €

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs robotski čistač prozora Winbot 880 s novim glasovnim asistentom sada je još pristupačniji. Kao izumitelji robota za čišćenje prozora, Ecovacs Robotics je od 2011. godine posvećen istraživanju i razvoju proizvoda Winbot.
Četverostupanjski sustav čišćenja s različitim opcijskim načinima čišćenja osigurava temeljito čišćenje.
Inteligentno i učinkovito čišćenje - S nadograđenom Win-Slam 2.0 tehnologijom Winbot 880 omogućuje učinkovitije i temeljnije čišćenje. Radi vaše udobnosti i sigurnog vađenja, Winbot se vraća na početnu točku nakon završetka čišćenja.
Čišćenje prozora bez okvira - Bez obzira je li staklo uokvireno ili bez okvira, Winbot 880 automatski zna kako izbjeći prelazak bilo kojeg ruba. Ovo je posebno korisno za ogledala i stakleni zimski vrt.
Temeljito čišćenje - Winbot čisti vaše staklo temeljito i fokusirano u 4 faze. Također možete odabrati način dubinskog čišćenja tijekom uobičajenog automatskog čišćenja, zbog čega se vraća preko istih područja kako bi napravio polirani krajnji rezultat. Odaberite ciljani način rada za područja koja trebaju najviše pažnje.
Sigurno čišćenje - Winbot se naprednim usisnim ventilatorom učvršćuje na staklo. U malo vjerojatnom slučaju da je struja isključena, on ostaje pričvršćen na staklu zahvaljujući unutarnjoj rezervnoj bateriji. Čak i ako se odvoji od stakla, uhićeni Winbot 880 pada sa sigurnosnim usisnim mlazom i vezovima koji su izrađeni od visoko elastične i izdržljive gume.

Dimenzije:247x247x115 mm
Baterija:Li-ion 650mAh
Razina buke:70dB

Razina buke: 70dB
Baterija Lithium : 650mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): neograničeno
Sigurnosni seznzor tlaka.
Programi čišćenja (mod) AUTO, X2, Spot
Minimalna površina čišćenja: jedna strana > 30cm
Težina 1.8 kg
Dimenzije Robota: 247x247x115 mm
U pakiranju: Glavna jedinica s betrijom, Daljinski upravljač s baterijom, Strujni adapter, Sigurnosa vezica, Produžni kabel, Sigurnosna podloga, Krpe za čišćenje, Sredstvo za čišćenje, Uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.