dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski usisavač Deebot U2 Pro

Ecovacs Deebot U2 Pro je tu da vam olakša život. Robot dolazi s Max + načinom rada, čime se osigurava dodatna snaga usisavanja, kao i inovativan komplet za kućne ljubimce s četkom bez zapetljanja i izuzetno velikim spremnikom za prašinu.

Akcija traje do 30.04.2022. ili do isteka zaliha.

U periodu do 30.06.2022. kupnjom bilo kojeg Ecovacs robotskog usisavača ostvarujete pravo na 3 godine Bonus jamstva! Pravo na petogodišnje jamstvo ostvaruje se  registracijom uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/

Šifra: 04337
Cijena: 2.199,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.699,00 kn (Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 2.199,00 kn)
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.868,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Imate kućnog ljubimca? Dosta vam je neprestanog čišćenja? Deebot U2 Pro je tu da vam olakša život. Robot dolazi s Max + načinom rada, čime se osigurava dodatna snaga usisavanja, kao i inovativan komplet za kućne ljubimce s četkom bez zapetljanja i izuzetno velikim spremnikom za prašinu. Posebno je dizajniran za rad na podovima s obiljem dlaka kućnih ljubimaca. Ecovacs jedinstvena Ozmo™ tehnologija čišćenja postaje nova standardna značajka i sada je prvi put dostupna u svim Ecovacs modelima - od osnovnih do premium. Prebacite se na kombinaciju usisavanja i brisanja za sveobuhvatno mokro čišćenje vašeg doma. Kontrola aplikacije i kompatibilnost pametnog doma jamče čišćenje bez napora, čak i kada niste kod kuće.
Usisavanje i brisanje u jednom potezu - Zahvaljujući kombinaciji usisavanja i brisanja, Deebot U2 može istovremeno učinkovito rješavati prljavštinu i mrlje. Za prebacivanje između funkcija usisavanja i čišćenja jednostavno pričvrstite ili odvojite ploču s krpom za čišćenje. Elektronski kontrolirana crpka za vodu dosljedno crpi vodu iz spremnika.
Komplet za kućne ljubimce - Za posebne potrebe vlasnika kućnih ljubimaca - Deebot U2 Pro dolazi s inovativnim kompletom za njegu kućnih ljubimaca koji uključuje zamjenjivi XL spremnik za prašinu (800 ml) i novo dizajniranu četkicu bez zapetljanja **, posebno razvijenu za vlasnike kućnih ljubimaca kako bi se nosili s velikim količinama dlaka kućnih ljubimaca. ** Ispitano u ECOVACS-ovom laboratoriju u Shenzhenu, na podu razbacano tri grama dlake kućnih ljubimaca. Četkica bez zapetljanja se ne zapetljava s kosom.
Sustavni put čišćenja za bolju učinkovitost - Deebot U2 može slijediti napredni obrazac čišćenja unatrag i naprijed za temeljitije, brže i sustavno čišćenje. Budući da robot pamti puteve čišćenja, može se pauzirati usred zadatka i nastaviti ponovo slijediti put kad se ponovno pokrene.
Maksimalan učinak čišćenja - Max + razina usisavanja povećava snagu usisavanja otprilike 2,5 puta u usporedbi sa standardnim načinom rada za najzahtjevnije zadatke. Uz to, možete odabrati između različitih načina čišćenja (auto, edge (rub) i spot (mjesto)) za prilagođeno čišćenje.

Vrijeme rada:150 min
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Zapremina spremnika:0,40 L (0,8 L)
Spremnik:posuda
Razina buke:66dB
Baterija:Li-ion 3200mAh
Dimenzije:337x79,0 mm
Tip usisavača:robotski

Razina buke: 66dB
Vrijeme punjenja: prosječno: 5 h
Baterija: Li-ion 3200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 150
Veličina posude za prašinu (ml): 400 (XL posuda 800ml u pakiranju)
Dimenzije Robota (DxŠxV): 337x79,0 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, pet kit, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre, 5kom jednokratno upotrebljivih krpa za čišćenje, nosač krpe za čišćenje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, Ozmo Pro spremnik za vodu, uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.