dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski usisavač Deebot U2

Ecovacs Deebot U2 je tu da vam olakša život. Robot dolazi s Evovacs jedinstvenom OZMO ™ tehnologijom za čišćenje koja je sada prvi put dostupna u svim Ecovacs modelima - od osnovnog do premium - za sveobuhvatno mokro čišćenje vašeg doma.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

U periodu do 31.12.2021. kupnjom bilo kojeg Ecovacs robotskog usisavača ostvarujete pravo na 3 godine Bonus jamstva! Pravo na petogodišnje jamstvo ostvaruje se  registracijom uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/

Šifra: 04336
Cijena: 1.799,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.648,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Dosta vam je neprestanog čišćenja? Ecovacs Deebot U2 je tu da vam olakša život. Robot dolazi s Ecovacs jedinstvenom Ozmo ™ tehnologijom za čišćenje koja je sada prvi put dostupna u svim Ecovacs modelima - od osnovnog do premium - za sveobuhvatno mokro čišćenje vašeg doma. Navigacija Smart Move čini čišćenje bržim i učinkovitijim *, a s različitim načinima čišćenja možete prilagoditi programe čišćenja vašim specifičnim potrebama. Kontrola aplikacija i kompatibilnost s pametnim kućama jamče čišćenje bez napora, čak i kada niste kod kuće.
Usisavanje i brisanje u jednom potezu - Zahvaljujući kombinaciji usisavanja i brisanja, Deebot U2 može istovremeno učinkovito rješavati prljavštinu i mrlje. Za prebacivanje između funkcija usisavanja i čišćenja jednostavno pričvrstite ili odvojite ploču s krpom za čišćenje. Elektronski kontrolirana crpka za vodu dosljedno crpi vodu iz spremnika.
Sustavni put čišćenja za bolju učinkovitost - Deebot U2 može slijediti napredni obrazac čišćenja unatrag i naprijed za temeljitije, brže i sustavno čišćenje. Budući da robot pamti puteve čišćenja, može se pauzirati usred zadatka i nastaviti ponovo slijediti put kad se ponovno pokrene.
Maksimalan učinak čišćenja - Max + razina usisavanja povećava snagu usisavanja otprilike 2,5 puta u usporedbi sa standardnim načinom rada za najzahtjevnije zadatke. Uz to, možete odabrati između različitih načina čišćenja (auto, edge (rub) i spot (mjesto)) za prilagođeno čišćenje.
Blokirajte područja na koja ne želite da vaš robot ide - Zadržite svoju privatnost i zadovoljite svoje potrebe čišćenja postavljanjem magnetske granične trake. Jednostavno postavite traku tamo gdje želite ograničiti ulazak robota. * Dodatni pribor, ne dolazi s robotom.

Dimenzije:337x79,0 mm
Baterija:Li-ion 2600mAH
Razina buke:66dB
Spremnik:posuda
Zapremina spremnika:0,40 L
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Tip usisavača:robotski
Vrijeme rada:110 min

Razina buke: 66dB
Vrijeme punjenja: prosječno 4,5 h
Baterija: Li-ion 2600mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 110
Veličina posude za prašinu (ml): 400
Dimenzije Robota (DxŠxV): 337x79,0 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre, 5kom jednokratno upotrebljivih krpa za čišćenje, nosač krpe za čišćenje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, Ozmo Pro spremnik za vodu, uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.