dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski usisavač Deebot Ozmo T8

Ecovacs Deebot Ozmo T8 prvi je robot za usisavanje i brisanje s najsuvremenijom TrueDetetect 3D tehnologijom.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

U periodu do 31.12.2021. kupnjom bilo kojeg Ecovacs robotskog usisavača ostvarujete pravo na 3 godine Bonus jamstva! Pravo na petogodišnje jamstvo ostvaruje se  registracijom uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/

Šifra: 04338
Cijena: 5.499,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 4.398,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs Deebot Ozmo T8 pomoću strukturirane svjetlosne tehnologije i algoritma 3D skeniranja, robot izuzetno precizno pregledava okolinu i otkriva i najmanje prepreke u sobi kako bi izbjegao sudare, zaglavljenje ili zapetljavanje. Opremljen potpuno novom TrueMapping tehnologijom, mapira vaš dom s 4 puta većom točnošću. Dubinsko čišćenje i vrhunska učinkovitost čišćenja osigurani su snažnim sustavom usisavanja-zadržavanja pritiska Ecovacs-a, kao i novom i jedinstvenom tehnologijom čišćenja OZMO™ Pro koja sastoji se od spremnika za vodu s visokofrekventnom vibrirajućom pločicom za brisanje, što je idealno za rješavanje tvrdokornih mrlja.
Značajke poput postavljanja virtualnih granica, otkrivanja tepiha, pojedinačnog zakazanog čišćenja sobe i mapiranja na više katova čine čišćenje praktičnijim.
Izbjegava sudare, zaglavljivanje ili zapetljanje - Vrhunska TrueDetetct 3D tehnologija za otkrivanje i izbjegavanje prepreka otkriva i najmanje prepreke u sobi. Deebot Ozmo T8 može prepoznati vrlo uske prostore, tanke noge stolica, male predmete i pragove vrata kako bi se izbjegli sudari ili zaglavljenje. Ova tehnologija također poboljšava sposobnost prepoznavanja tamne površine.
Precizno planira put čišćenja - TrueMapping tehnologija s D-ToF laserskim otkrivanjem je sljedeća generacija tehnologije laserskog navođenja. Robot sada može otkriti dvostruku udaljenost (do 10 m) s mnogo većom preciznošću. Integrirano s vodećim algoritmima, Deebot Ozmo T8 skenira, mapira i planira učinkovit put čišćenja brže i preciznije. Od toga posebno imaju koristi veće obiteljske kuće.
Snažno usisavanje i brisanje
S novim sustavom OZMO ™ Pro, robot ne samo da usisava i briše u jednom potezu - on uključuje i pločicu za brisanje s električnim pogonom i radom s visokofrekventnim vibracijama kako bi se bolje nosili s tvrdokornim mrljama.
Vrhunski rezultati čišćenja - Deebot Ozmo T8 +koristi okruglu četku u kombinaciji s dvostrukim bočnim četkama za napad svega, od prašine do prljavštine. S optimiziranim dizajnom i materijalom usisnog kanala, snažni sustav zadržavanja tlaka optimizira energetsku učinkovitost i osigurava visok usisni tlak s iznenađujuće niskom razinom buke.

Dimenzije:350x93,0 mm
Baterija:Li-ion 5200mAH
Razina buke:67dB
Spremnik:posuda
Zapremina spremnika:0,42 L
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Vrijeme rada:180 min
Tip usisavača:robotski

Razina buke: 67dB
Vrijeme punjenja: prosječno 6,5 h
Baterija: Li-ion 5200mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 180
Veličina posude za prašinu (ml): 420
Dimenzije Robota (DxŠxV): 350x93,0 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, višenamjenski alat za čišćenje, 20kom jednokratno upotrebljivih krpa za čišćenje, nosač krpe za čišćenje, napredni mokro/suhi spremnik za vodu, Ozmo Pro spremnik za vodu, uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.