dodaj za usporedbu

LG slušalice Tone Free FN4

LG slušalice Tone Free FN4 s MERIDIAN audio tehnologijom, posebnim MERIDIAN ekvalizatorom, ambientalnim Sound načinom rada, kompaktanim dizajnom i dugotrajnom baterijom.

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha!

Dopusti da ti pomogne odabrati tvoj LG TV, AV ili kućanski aparat!
Nazovi (01) 555 7890 svaki dan od 9-21 sat!

Šifra: 04271
Cijena: 549,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 548,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Osvježite zvuk -Jasan i snažan zvuk s tehnologijom MERIDIAN, nova elegantna kutijica i udoban dizajn poboljšavaju pravo bežično iskustvo slušalica.
Premium zvuk - Jasan i snažan zvuk - Sa zvukom koji je dizajnirao Meridian, slušalice TONE Free FN4 pružaju jasan i snažan zvuk. Bez obzira gdje se nalazili, u potpunosti se unesite u što god slušali i zaboravite da nosite slušalice.
Prestigious British Audio, MERIDIAN - Tvrtka Meridian od 1977. stvara inovativna, elegantna rješenja za zvuk visokih performansi. Kao britanski pionir zvuka visoke razlučivosti i vodeća mjerodavna tvrtka za digitalnu obradu zvuka (DSP), pretvaraju način na koji ljudi doživljavaju zvuk, gdje god se nalazili.
Vodeće tehnologije tvrtke MERIDIAN - Od samih početaka prije više od 40 godina, čvrstom filozofijom vođenom istraživanjem u tvrtki Meridian održan je njezin položaj na granicama mogućeg u području zvuka. Kao pionir zvuka visoke razlučivost i stručnjak za digitalnu obradu zvuka, tvrtka Meridian je odigrala sastavnu ulogu u razvoju i usvajanju pionirskih tehnologija.
Digitalna obrada zvuka - Meridian je stručnjak za digitalnu obradu zvuka (DSP) i prvi je osmislio koncept DSP digitalno aktivnog zvučnika s integriranim pojačavanjem. DSP omogućava potpunu kontrolu nad digitalnim zvukom čime se omogućava dizajn naprednih tehnologija koji povećavaju iskustvo slušanja u svakom kontekstu.
Zvuk uz realističan osjećaj prostora - Meridianova tehnologija prostorne obrade slušalica (HSP) nadjačava izazove slušanja na slušalicama kao što je njihova kompaktna veličina i nedostatak „preslušavanja” između lijevog i desnog kanala. HSP ne samo da ponovo stvara realističnu pozornicu zvuka koja simulira iskustvo slušanja stvarnih zvučnika, već omogućuje i vokale izrazito čiste jasnoće. To je novo iskustvo slušanja zahvaljujući kojem zaboravljate da nosite slušalice.

Veličina slušalica (mm): 16.1x32.65x25.0 mm
Veličina kutije (mm): 54.5x54.5x27.5 mm
Bluetooth verzija 5.0, Google Fast Pair usluga, BLE podrška, USB tip-C.
Tip baterije u slušalicama: Lithium + ion
Vrijeme punjenja baterije: 1 sat
Kapacitet baterije slušalica: 55 mAh
Trajanje baterije (razgovor/glazba): 5/6 sati
Tip baterije kutije: Lithium + ion
Vrijeme punjenja baterije kutije: 2 sata
Kapacitet baterije kutije: 390 mAh
Trajanje baterije kutije: 18 sata

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.