dodaj za usporedbu

LG slušalice Tone Free FN4

LG slušalice Tone Free FN4 s MERIDIAN audio tehnologijom, posebnim MERIDIAN ekvalizatorom, ambientalnim Sound načinom rada, kompaktanim dizajnom i dugotrajnom baterijom.

Akcija traje do 31.03.2021. ili do isteka zaliha!

Nazovi svog LG prodajnog savjetnika!
Dopusti da ti pomogne odabrati tvoj LG TV, AV ili kućanski aparat!
Nazovi (01) 555 7890 svaki dan od 9-21 sat!

Šifra: 04271
Cijena: 549,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 499,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 548,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Osvježite zvuk -Jasan i snažan zvuk s tehnologijom MERIDIAN, nova elegantna kutijica i udoban dizajn poboljšavaju pravo bežično iskustvo slušalica.
Premium zvuk - Jasan i snažan zvuk - Sa zvukom koji je dizajnirao Meridian, slušalice TONE Free FN4 pružaju jasan i snažan zvuk. Bez obzira gdje se nalazili, u potpunosti se unesite u što god slušali i zaboravite da nosite slušalice.
Prestigious British Audio, MERIDIAN - Tvrtka Meridian od 1977. stvara inovativna, elegantna rješenja za zvuk visokih performansi. Kao britanski pionir zvuka visoke razlučivosti i vodeća mjerodavna tvrtka za digitalnu obradu zvuka (DSP), pretvaraju način na koji ljudi doživljavaju zvuk, gdje god se nalazili.
Vodeće tehnologije tvrtke MERIDIAN - Od samih početaka prije više od 40 godina, čvrstom filozofijom vođenom istraživanjem u tvrtki Meridian održan je njezin položaj na granicama mogućeg u području zvuka. Kao pionir zvuka visoke razlučivost i stručnjak za digitalnu obradu zvuka, tvrtka Meridian je odigrala sastavnu ulogu u razvoju i usvajanju pionirskih tehnologija.
Digitalna obrada zvuka - Meridian je stručnjak za digitalnu obradu zvuka (DSP) i prvi je osmislio koncept DSP digitalno aktivnog zvučnika s integriranim pojačavanjem. DSP omogućava potpunu kontrolu nad digitalnim zvukom čime se omogućava dizajn naprednih tehnologija koji povećavaju iskustvo slušanja u svakom kontekstu.
Zvuk uz realističan osjećaj prostora - Meridianova tehnologija prostorne obrade slušalica (HSP) nadjačava izazove slušanja na slušalicama kao što je njihova kompaktna veličina i nedostatak „preslušavanja” između lijevog i desnog kanala. HSP ne samo da ponovo stvara realističnu pozornicu zvuka koja simulira iskustvo slušanja stvarnih zvučnika, već omogućuje i vokale izrazito čiste jasnoće. To je novo iskustvo slušanja zahvaljujući kojem zaboravljate da nosite slušalice.

Veličina slušalica (mm): 16.1x32.65x25.0 mm
Veličina kutije (mm): 54.5x54.5x27.5 mm
Bluetooth verzija 5.0, Google Fast Pair usluga, BLE podrška, USB tip-C.
Tip baterije u slušalicama: Lithium + ion
Vrijeme punjenja baterije: 1 sat
Kapacitet baterije slušalica: 55 mAh
Trajanje baterije (razgovor/glazba): 5/6 sati
Tip baterije kutije: Lithium + ion
Vrijeme punjenja baterije kutije: 2 sata
Kapacitet baterije kutije: 390 mAh
Trajanje baterije kutije: 18 sata

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.