dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 3 Upright EasyFix

Karcher parni čistač SC 3 Upright EasyFix vrlo je jednostavan za rukovanje i može se koristiti na tvrdim podovima. Uklanja 99,99% uobičajenih bakterija iz kućanstva.

Šifra: 04123
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.099,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.208,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher parni mop SC 3 Upright EasyFix prikladan je za sve impregnirane tvrde podove – čak i za drvo zahvaljujući regulaciji količine pare u 3 stupnja koja je prethodno namještena i jednostavna za rukovanje. Kod temeljitog čišćenja uklanja se 99,99 posto svih uobičajenih bakterija u kućanstvu, u potpunosti bez kemije. Parni mop može se zagrijati u najkraćem vremenu i brzo je spreman za rad i lagan je za rukovanje zahvaljujući odvojivom spremniku za svježu vodu s mogućnošću stalnog dopunjavanja uključujući kartušu za uklanjanje kamenca. LED traka na uređaju prikazuje poruku o radnom stanju u različitim bojama. U kombinaciji s našim kvalitetnim krpama od mikrovlakana, podna mlaznica EasyFix s čičak zatvaračem s jedne strane omogućuje temeljitije čišćenje nego dosadašnjim metodama, primjerice, mopom, a s druge strane jednostavnu zamjenu krpe bez dodira s prljavštinom. Dodatna značajka: Samo se tapisoni mogu praktično osvježiti klizačem za tepih.
Regulacija količine pare u 3 stupnja za čišćenje različitih površina - Mogućnost izbora jačine pare, pomoću simbola za drvenu, tvrdu ili površinu prekrivenu tepihom.
Neprekidno ispuštanje pare i integrirana kartuša za otklanjanje kamenca - Lako zamjenjivi spremnik može se u bilo koje vrijeme bez problema napuniti vodom za kontinuiranu paru, bez prekida rada. Zahvaljujući inteligentnom spremniku za uklanjanje kamenca (kartuši), voda u spremniku automatski se oslobađa kamenca.
Kratko vrijeme zagrijavanja - Uz vrijeme zagrijavanja od svega 30 sekunda, uređaj je u trenu spreman za uporabu.
LED indikator na uređaju signalizira grijanje i radnu spremnost - Jednostavan za uporabu zahvaljujući stalnim povratnim informacijama uređaja o radnom stanju. Crveno pulsiranje označava zagrijavanje, a neprekidno zeleno svjetlo označava da je uređaj spreman za rad.
Podna mlaznica EasyFix s fleksibilnim spojem i čičkom za pričvršćivanjem podne tkanine (krpe) - Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko i učinkovito čišćenje s potpunim kontaktom na površinu zahvaljujući fleksibilnom spoju mlaznica.
Inteligentno podešavanje tvrdoće vode - Tvrdoća vode može se podesiti zasebno od meke do vrlo tvrde. Dug vijek uređaja zbog učinkovite zaštite od kamenca.
Nastavak za tepihe, za osvježavanje tepiha - Pomoću nastavka za tepihe, tepisi se mogu lako i komforno osvježiti.

Vrijeme zagrijavanja:30 min
Duljina kabla:5 m
Jamstvo:24 mjeseca
Zapremina spremnika:0,5 L

Certifikat testa*: Ubija do 99.999% corona virusa* i 99.99% bakterija**
Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 60m2
Učinak grijanja: 1600
Dužina kabela: 5 m
Vrijeme zagrijavanja: 0,5 sata
Sadržaj spremnika (l): 0,5
Vrsta struje: 1 - 220 - 240 - 50 - 60
Težina bez pribora: 3,1 kg
Težina uklj. ambalažu: 4,382 kg
Dimenzije (d × š × v): 314 x 207 x 1185 mm
*Testovi su pokazali da sa 30-sekundnim čišćenjem jednog mjesta na maksimalnoj snazi pare sa Kärcher parnim čistačem 99.999% virusa sa ovojnicom poput corona virusa ili gripe (osim virusa Hepatitis-B) može biti uklonjeno sa uobičajenih glatkih I tvrdih kućnih površina (testna bakterija: Modificirani virus- Vaccinia-Ankara). **Detaljnim čišćenjem sa Kärcher parnim čistačem 99,99% svih uobičajenih kućnih bakterija biti će ubijeno na uobičajenim glatkim I tvrdim kućnim površinama, uz brzinu čišćenja od 30 cm/s pri maksimalnoj snazi parel (testna bakterija: Enterococcus hirae).
Oprema: Sigurnosni ventil, Regulacija količine pare, Podesivo u 3 stupnja ovisno o vrsti poda. Integrirani lijevak za punjenje, Krpa za pod od mikrovlakana, Nastavak za tepih, Kartuša za uklanjanje kamenca, Integrirani prekidač za uklj./isklj., Odvojivi spremnik svježe vode.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.