dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 4 Easyfix

Karcher parni čistač SC 4 Easyfix pruža komforno čišćenje parom bez prekida: uz pomoć SC 4 EasyFix parnog čistača. S podnom mlaznicom EasyFix i odvojivim spremnikom za vodu s funkcijom stalnog dopunjavanja.

Šifra: 01596
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.699,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.868,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Parni čistač SC 4 EasyFix sinonim je visokog komfora, a odlikuje ga integrirani pretinac za kabel, pretinac za pospremanje pribora i parkirni položaj za podnu mlaznicu. Zahvaljujući svom fleksibilnom zglobu, podna mlaznica EasyFix jamči maksimalnu ergonomiju i blistave rezultate zbog lamelne tehnologije. Krpu za pod od mikrovlakana je putem praktičnog sustava čičaka moguće jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu te ju skinuti bez kontakta s nečistoćom. Putem regulacije pare u 2 stupnja intenzitet pare je moguće prilagoditi površini i stupnju onečišćenja. Zahvaljujući raznovrsnom priboru, Vaše će pločice, ploča za kuhanje, napa pa čak i najmanji procjepi biti brzo ponovo blistati – čak i kod tvrdokornih onečišćenja. Odvojivi spremnik za vodu s mogućnošću stalnog dopunjavanja omogućuje čišćenje bez prekida. SC 4 EasyFix čisti bez kemije te je primjenjiv gotovo posvuda u kućanstvu. Kod temeljitog čišćenja Krcher parnim čistačem bit će uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u kućanstvu.
Odvojivi spremnik za vodu koji se stalno puni - Neprekidno čišćenje i komforno punjenje vode.
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička - Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji. Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
Integrirani pretinac za spremanje kabela - Sigurno pospremanje kabela i ostalog pribora.
Multifunkcionalni pribor - Prilagođeno čišćenje različitih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke itd.
Krpa za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih mikrovlakana - Za temeljite rezultate čišćenja i još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Regulacija količine pare u 2 stupnja - Količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Spremanje pribora i parkirni položaj - Komforno pospremanje pribora. Parkirni položaj za jednostavno odlaganje mlaznice za pod u slučaju prekida rada.
On/Off prekidač na uređaju - Praktično uključenje i isključenje uređaja.

Vrijeme zagrijavanja:4 min
Duljina kabla:4 m
Jamstvo:24 mjeseca
Zapremina spremnika:0,5 L

Certifikat testa*: Ubija do 99.999% corona virusa* i 99.99% bakterija**
Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 100 m2
Učinak grijanja: 2000
Maks. tlak pare (bar): 3,5
Dužina kabela: 4 m
Vrijeme zagrijavanja: 4 min
Sadržaj kotla / spremnika (l): 0,5 / 0,8 / (odvojivi spremnik)
Vrsta struje: 1 - 220 - 240 - 50 - 60
Težina bez pribora 4,05 kg
Težina uklj. ambalažu: 5,828 kg
Dimenzije (d × š × v): 380 x 251 x 273 mm
*Testovi su pokazali da sa 30-sekundnim čišćenjem jednog mjesta na maksimalnoj snazi pare sa Kärcher parnim čistačem 99.999% virusa sa ovojnicom poput corona virusa ili gripe (osim virusa Hepatitis-B) može biti uklonjeno sa uobičajenih glatkih I tvrdih kućnih površina (testna bakterija: Modificirani virus- Vaccinia-Ankara).
**Detaljnim čišćenjem sa Kärcher parnim čistačem 99,99% svih uobičajenih kućnih bakterija biti će ubijeno na uobičajenim glatkim I tvrdim kućnim površinama, uz brzinu čišćenja od 30 cm/s pri maksimalnoj snazi parel (testna bakterija: Enterococcus hirae).
Oprema: Zaštita za djecu, Sigurnosni ventil, Regulacija količine pare na drški, Integrirani lijevak za punjenje, Sustav s dva spremnika, Komplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cijev (2 × 0,5 m), Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, okrugla četka (mala),
Krpa za pod od mikrovlakana, Navlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu, Spremanje pribora i parkirni položaj, Parno crijevo s pištoljem x 2, Integrirani prekidač za uklj./isklj., Produžna cijev (2 x 0,5 m).

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.