dodaj za usporedbu

Karcher čistač prozora WV 2 Plus N

Karcher čistač prozora WV 2 Plus N je inovativni usisavač prozora. Uz pomoć originalnog akumulatorskog usisavača prozora Kärcher čišćenje postaje dječja igra i štedi mnogo vremena i truda. Zahvaljujući električnom usisavanju zamorno kapanje je za sva vremena passé.

Šifra: 03560
Cijena: Cijena: 76,00 (572,62 kn)
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Pametna kombinacija boce za prskanje i navlake od mikrovlakana te usisna funkcija usisavača prozora pridonose vrhunski djelotvornom čišćenju i blistavo čistim prozorima – bez pruga i mrlja. Krcher akumulatorski usisavač prozora ergonomskog oblika i lagan za rukovanje omogućuje posebno higijensko čišćenje prozora jer nema izravnog kontakta s prljavom vodom. Zahvaljujući dodatnoj uskoj usisnoj mlaznici bez problema se mogu dosegnuti i manja ili teško dostupna područja npr. kod prozora s prečkama ili vitrina. Čišćenju više nema granica.
Brzo pražnjenje - Spremnik za prljavu vodu može se po potrebi uvijek jednostavno i brzo isprazniti.
Izmjenjiva usisna mlaznica - Ovisno o veličini površine za čišćenje, moguće je priključiti malu i veliku usisnu mlaznicu.
LED prikaz u vidnom polju - Lako upravljanje energijom: LED prikaz integriran u prekidaču za uključenje/isključenje pravovremeno dojavljuje kada je potrebno puniti akumulator.
Lagan i tih - Mala težina i ugodna glasnoća s WV 2 sada pranje prozora čine još praktičnijim.
Original - Originalna Krcher kvaliteta od izumitelja usisavača za prozore.
Tri puta brže - Pomoću akumulatorskog usisavača za prozore čišćenje prozora je tri puta brže u odnosu na uobičajene metode.
Rezultat bez kapanja i bez ostavljanja tragova - Zahvaljujući električnom usisavanju vode, naporno kapanje sada je zauvijek prošlost. Za blistavo čiste prozore.
Apsolutno higijenski - Brzo i jednostavno pražnjenje spremnika bez kontakta s prljavom vodom.
Višestruka primjena - Usisavač za prozore može se koristiti za sve glatke površine kao što su pločice, ogledala ili tuš kabine.

Zapremina spremnika:100 ml
Jamstvo:24 mjeseca

Radna širina usisne mlaznice: 280 + 170 mm
Sadržaj spremnika za prljavu vodu (ml): 100
Vrijeme rada baterije: 35 min
Vrijeme punjenja baterije: 185 min
Vrsta baterije: Litij-ionska baterija
Snaga čišćenja po punjenju baterije: oko 105 m² = 35 prozora
Vrsta struje: 100 - 240 - 50 - 60
Težina s baterijom: 0,6 kg
Težina bez pribora: 0,6 kg
Težina uklj. ambalažu: 1,204 kg
Dimenzije (d × š × v): 120 x 280 x 320
Oprema: Punjač baterija, Boca s raspršivačem Standard s navlakom za brisanje od mikrovlakana, Koncentrat za čišćenje prozora (1 × 20 ml).

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn