dodaj za usporedbu

LG hladnjak GBB61PZHZN kombinirani

LG hladnjak GBB61PZHZN kombinirani sa zamrzivačem u donjem dijelu s inventerskim linearnim kompresorom, A++ energ. razreda i 1.86 m visine.

Šifra: 03396
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.899,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 4.288,90 kn
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


LG hladnjak GBB61PZHZN kombinirani sa zamrzivačem u donjem dijelu s inventerskim linearnim kompresorom, A++ energ. razreda i 1.86 m visine.
LINEARCooling - Vaša hrana duže ostaje svježa. LG inverterski linearni kompresor smanjenjem fluktuacija temperature duže održava izgled i okus svježih proizvoda.
Ravnomjerno hlađenje 24 sata - Precizna kontrola temperature.
DoorCooling+ - 32%* brže i ravnomjerno hlađenje cijelog prostora. Ventilacijski otvori smješteni na prednjem dijelu hladnjaka pomažu u održavanju temperature, kako bi vaša hrana ostala svježa.
Optimizacija vlage - FRESHBalancer sigurno zadržava vlagu, dok pomičnim regulatorima održavate optimalnu vlagu za voće i povrće, ovisno o načinu rada koji ste namjestili.
Odaberite optimalnu temperaturu prema vrsti hrane - FRESHConverter održava optimalne uvjete za vaše meso, ribu i povrće.
Inverterski linearni kompresor
10-godišnje jamstvo za linearni kompresor - LG inverterski linearni kompresor proizvodi manje buke od standardnog kompresora zahvaljujući LG-evoj naprednoj tehnologiji. Štedi i više energije te omogućuje veću pouzdanost i dugotrajnost uz 10-godišnje jamstvo na dijelove za kompresor.
Praktično pohranjivanje - Krajnja praktičnost za vašu kuhinju - Držač za vinske boce i preklopna polica u 2 koraka olakšavaju grupiranje hrane po vrstama za praktičnu organizaciju kuhinje.
Preklopna polica u 2 koraka - Jednostavno pohranjivanje velikih artikala. Preklopna polica u 2 koraka omogućuje odlaganje hrane svih veličina i stvara prostor za visoke i glomazne artikle.
Držač za vinske boce - Dizajniran za čuvanje 5 vinskih boca - Držač za vinske boce kupci navode kao neizostavan. Vrhunski držač za vinske boce dizajniran je za čuvanje do 5 boca.
SmartThinQ - Daljinsko namještanje postavki hladnjaka. - Uz kompatibilni pametni telefon i LG-evu aplikaciju SmartThinQ™ možete daljinski namjestiti postavke temperature kako bi u vaš hladnjak bio spreman za svu hranu; čak i nakon velike kupnje.
Vrhunski i kompaktni dizajn - Elegantan i praktičan minimalizam. - Novi zamrzivač u donjem dijelu prototip je profinjenosti kako u pogledu funkcije tako i u pogledu stila. Dizajn mu je minimalistički, što podiže razinu elegancije i praktičnosti. Uživajte u praktičnosti i luksuzu u svojoj vlastitoj kuhinji.

Razina buke:36 dB
Boja:srebrna
Energetska klasa:A++

Vrsta hladnjaka: Hladnjak s ledenicom dolje
Ukupno (l): 341
Zamrzivač (l): 107
Hladnjak (l): 234
Smart Diagnosis, Rashladno sredstvo R600a
Energetski razred: A++ (A+++ - D skala)
Potrošnja energije (kWh/godina): 254
Razina buke (dB): 36
Total No Frost, Door Cooling+, WIFI, Kompresor Inverter linearni kompresor s 10 godina jamstva na kompresor, Digitalni senzor, Zaslon Vanjski LED, Express Cooling, Brzo zamrzavanje, Eco način rada, Alarm vrata, Zaštita za djecu, Ladica za voće i povrće, Posudica za jajam, Police Kaljeno staklo.
Završna obrada: Srebrna
Dimenzije (širina x visina x dubina): 595 x 1860 x 682
Pakiranje (širina x visina x dubina): 634 x 1965 x 745
Težina Neto (kg): 70
Bruto (kg): 74

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.