dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X je bežičan, samostalan, prilagodljiv i inteligentni uređaj za čišćenje prozora.

Winbot X donosi pametanu i vrhunsku tehnologiju u vaše kućanstvo. 

Akcija traje do 31.10.2021. ili do isteka zaliha.

U periodu do 31.12.2021. kupnjom bilo kojeg Ecovacs robotskog usisavača ostvarujete pravo na 3 godine Bonus jamstva! Pravo na petogodišnje jamstvo ostvaruje se  registracijom uređaja na https://www.timbonus.hr/registriraj-bonus-zastitu/

Šifra: 03517
Cijena: 3.599,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.298,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X- Novi svijet čišćenja prozora dolazi od stručnjaka za kućne robote Ecovacs Robotics: Winbot X je samostalan, prilagodljiv, inteligentni uređaj koji se pričvršćuje za vaše staklo i putuje površinom dok svaki centimetar nije očišćen.
Winbot X je besprijekoran proizvod u automatiziranom čišćenju i njezi prozora, s upečatljivim značajkama koje ostavljaju druge uređaje daleko iza sebe kako za praktični dio tako i za tehnološku izvedbu .
Winbot X se kreće sigurno i slobodno, tako da možete potrošiti više vremena na sve ostalo što volite.Bežični pokret za slobodniji život; Winbota X donosi pametanu i vrhunsku tehnologiju u vaše kućanstvo. Nedostatak napajanja na tijelu robota znači manje spoticanja u vašem prostoru, veće površine za čišćenje prije ponovnog postavljanja i sposobnost čišćenja vrlo visokih i nedostupnih površina.
Winbot X se prilagođava vašem prozoru, pomiče se inteligentno i sigurno te primjenjuje učinkovit sustav čišćenja dok ne završi posao.
Automatski odabire najpametniji put.Winbot X je inteligentni robot - po dolasku na površinu vašeg prozora, on određuje najbolji put čišćenja preko stakla: ili slijedi N- ili Z- oblikovanu putanju za kretanje i čišćenje. Površinom se kreće inteligentno kako bi izbjegao zastoje ili zaglavljivanje u kutevima.
Višestupanjski proces i Deep Clean mod za temeljite rezultate.Winbot X čisti staklo četverostupanjskim postupkom koji se točno fokusira na prostor ispod robota. Dok navigira kroz prozor, može se kretati u modu Automatskog čišćenje ili možete odabrati Deep Clean način rada, čime će se vratiti preko istih područja kako biste osigurali čistu i poliranu površinu kao krajnji rezultat.
Sigurnosni sustavi za vašu sigurnostWinbot X je posebno dizajniran s aspekta sigurnosti. Postoji više ključnih sigurnosnih značajki koje će ukloniti vašu zabrinutost kada koristite Winbot X.

Vrijeme punjenja:cca 3 sata
Vrijeme rada:50 min
Razina buke:74 dB
Baterija:
Jamstvo:24 mjeseca

Razina buke: 74dB
Vrijeme punjenja cca. 3h
Baterija Lithium 3000mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 50 min
Sigurnosni seznzor tlaka.
Programi čišćenja (mod) AUTO, N, Z, N+Z
Minimalna površina čišćenja: 50*50cm
Težina 2.9kg
Dimenzije Robota: 245*245*109 mm
U pakiranju: Glavna jedinica s betrijom, Daljinski upravljač s baterijom, Strujni adapter, Sigurnosa vezica, Produžni kabel, Sigurnosna podloga, Krpe za čišćenje, Sredstvo za čišćenje, Quick start guide, Uputstva za upotrebu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.