dodaj za usporedbu

Panasonic digitalni fotoaparat Lumix DC-TZ95EP-K

Digitalni fotoaparat LUMIX DC-TZ95EP-K je kmpaktni fotoaparat džepne veličine koji dolazi uz objektiv Leica.

Šifra: 03785
Cijena: Cijena: 437,85 (3.298,98 kn)

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Kompaktni fotoaparat džepne veličine dolazi uz objektiv Leica sa snažnim zumom u rasponu žarišne duljine od 24 mm do 720 mm, a zahvaljujući visokoučinkovitom senzoru MOS od 20,3 MP vaši trenuci s putovanja mogu trajati zauvijek.
Od širine do blizine - Kada se iz nekog razloga ne možete približiti objektu snimanja, jak optički zum od 30x na fotoaparatu LUMIX TZ95 pomoći će vam da snimite ono što želite. Sadrži i svjetski poznati objektiv LEICA DC, čiji snažni zum omogućuje neviđenu fleksibilnost u rasponu od 24 do 720 mm. Savršen je za snimanje i bliskih i udaljenih prizora.
Veliki senzor u kućištu džepne veličine - Zalazak sunca ne znači da je vrijeme da pospremite fotoaparat. Pomoću MOS senzora od 20,3 megapiksela na fotoaparatu TZ95 nastavite snimati i noću. Više detalja, više boja i više jasnoće, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Zalazak sunca ne znači da je vrijeme da pospremite fotoaparat. Pomoću MOS senzora od 20,3 megapiksela na fotoaparatu TZ95 nastavite snimati i noću. Više detalja, više boja i više jasnoće, čak i u uvjetima slabog osvjetljenja.
Savršen pogled na bilo kojem svjetlu - Jaka Sunčeva svjetlost ponekad otežava jasan prikaz na zaslonima fotoaparata, čak i na onima s najviše svjetline. LUMIX TZ95 sadrži tražilo s prikazom uživo od 2 330 000 točaka s mogućnošću velikog uvećavanja od 0,53x (ekviv. 35 mm) koje se automatski uključuje kada fotoaparat podignete prema očima, što vam omogućuje da vidite svaki detalj i zabilježite prizor koji želite.
Snimite savršene trenutke - Jedinstvena funkcija 4K fotografije omogućuje bilježenje savršenog trenutka uz odabir okvira iz videoniza od 30 slika u sekundi i spremanje slike visoke razlučivosti ekvivalentne 8 megapiksela. Ne propustite trenutke koji brzo prolete!
Nagib od 180 stupnjeva za panoramski autoportret - Uz dodirni zaslon koji se može nagnuti za 180 stupnjeva možete snimiti savršen autoportret. U načinu panoramskog autoportreta možete čak pozvati svoje prijatelje da budu na slici s impresivnim krajolikom u pozadini. Uz dodirni zaslon koji se može nagnuti za 180 stupnjeva možete snimiti savršen autoportret. U načinu panoramskog autoportreta možete čak pozvati svoje prijatelje da budu na slici s impresivnim krajolikom u pozadini.
Prvo slikajte. Fokusirajte kasnije - Panasonicova 4K tehnologija daje vam sjajne mogućnosti naknadnog fokusiranja slike nakon što je zabilježena. Odaberite područje za fokusiranje funkcijom naknadnog fokusiranja. Uz novododanu funkciju prilagodbe fokusa možete kombinirati nekoliko slika s različitim udaljenostima fokusa da biste dobili savršen raspon fokusa na svojoj slici. Ova je funkcija posebno korisna prilikom slikanja s makroobjektivom zbog postojanja male dubine polja.

Dimenzije (Š x V x D): 112,0 x 68,8 x 41,6 mm (4,41 x 2,71 x 1,64 inča)
Masa: približno 328 g s baterijom i SD memorijskom karticom
Pikseli Efektivni pikseli fotoaparata: 20,3 megapiksela
Senzor Veličina senzora / ukupno piksela / filtar: Visokoosjetljivi MOS senzor vrste 1/2,3 / ukupno 21,1 megapiksela / filtar za primarne boje
Otvor optičke leće: F3,3 – 6,4
Optički zum: 30x
Žarišna duljina: f = 4,3 – 129 mm
Inteligentni zum: 60x
Objektiv: LEICA DC VARIO-ELMAR

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn