dodaj za usporedbu

Ecovacs robotski usisavač Deebot 605

Ecovacs robotski usisavač Deebot 605 otkriva svijet inteligentnih robota za kućanstvo.
Učinkovita i inteligentna putanja za usiavanje i brisanje.

Šifra: 02108
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 2.399,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.518,95 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Dosta vam je potraćenog vremena na usisavanje i brisanje podova? Želite li provesti više vremena uživajući u ljepšim stvarima? Ako da, onda je Deebot 605 baš za vas. Idealan je za usisavanje tvrdih podova, ali također može biti opremljen i (dostupnimu original pakiranju) spremnikom vode - tako da može i obrisati pod! Ako pak želite očistiti tepih, rado će se pobrinuti i za to. Njegova sustavna (naprijed-nazad) putanja čišćenja je posebno učinkovita, tako da može pokriti velike površine za čišćenje. Pomoću jednostavne aplikacije možete upravljati Deebot-om s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku. Deebot 605 je vaš praktičan pomagač za kojeg se nikad ne morate brinuti - puni se sam, čisti kada i gdje mu kažete, izbjegava prepreke i ne sudara se s namještajem, a senzori za stepenice sprječavaju da ne pada na stubište. Čišćenje vašeg doma ne može biti lakše od ovoga!
Učinkovita i inteligentna putanja za usiavanje i brisanje - Deebot-ov inteligentni način čišćenja čini ga idealnim za učinkovito usisavanje tvrdih površina i spalih dlaka vaših voljenih kućnih ljubimaca. Njegova sustavna (naprijed-nazad) putanja čišćenja je posebno učinkovita, tako da može pokriti velike površine za čišćenje.
Učinkovito čišćenje svih vrsta podova
Deebot je u stanju čistiti različite vrste podova, uključujući tvrde podove i tepihe. Sastoji se od sustava za čišćenje visokih performansi koji se može nositi s različitim zadacima čišćenja. *stavljanjem spremnika za vodu robot može brisati vaše podove mokrom krpicom od mikrofibre.
3-stupanjski sustav za čišćenje bez napora - Četkicama za čišćenje rubova i glavnom rotirajućom V-četkom, DEEBOT istovremeno mete, podiže i usisava u jednom prolazu. To ga čini idealnim za čišćenje tepiha i tvrdih podova.
Zamjena usisnog spremnika sa spremnikom za vodu - Deebot 605 je pravi multi-talent, koji također može brisati vaš pod. Jednostavno morate ukloniti posudu za prašinu i pričvrstiti spremnik za vodu. Čim se pričvrsti, Deebot automatski prelazi u način brisanja i slijedi inteligentni put brisanja. Krpica od mikrofibre je navlažena samo kada je robot u pokretu. Ako se zaustavi ili se vraća na punjač, namakanje vodom se automatski zaustavlja.

Dimenzije:332x332x79 mm
Baterija:Li-ion 2600mAH
Razina buke:65dB
Spremnik:posuda
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Tip usisavača:robotski
Zapremina spremnika:0,52 L
Vrijeme rada:110 min

Razina buke: 65dB
Vrijeme punjenja: prosječno 4h
Baterija: Lithium 2600mAh
Maksimalno vrijeme rada (min): 110
Veličina posude za prašinu (ml): 520
Mogućnost prelaska praga: 1.4 cm
Težina: 3,4 kg
Dimenzije Robota (DxŠxV): 332x332x79 mm
Sadržaj pakiranja: glavna jedinica (s baterijom), daljinski upravljač s baterijom, stanica za punjenje, bočne četkice 2 para, filter 2 kom, višenamjenski alat za čišćenje, periva i višekratno upotrebljiva krpa za čišćenje od mikrofibre, uputstva za upotrebu, Quick Start Guide.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.