dodaj za usporedbu

Samsung Sound Bar HW-Q60RS/EN srebrni

Samsung Sound Bar HW-Q60R/EN s interaktivnim zvukom uz tehnologiju Samsung Acoustic Beam, Game Mode Pro i prilagodljivim zvukom za besprijekorno HDR10 iskustvo.

Šifra: 03130
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.399,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.568,95 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Interaktivan zvuk uz tehnologiju Samsung Acoustic Beam - zvuk se sinkronizira s radnjom na zaslonu.
Game Mode Pro - uživajte u igri pomoću jedinstvene postavke koja pojačava zvučne efekte igre.
Prilagodljivi zvuk - automatski poboljšava jasnoću glasa pri niskim glasnoćama.
Besprijekorno HDR10 iskustvo - povežite bilo koji HDR10 video izvor putemsoundbara na svoj Samsung TV.
Znanost o zvuku - Testirani i podešeni u California Audio Labu, gdje naši audio inženjeri primjenjuju najnaprednije akustičke tehnologije i vrhunsko računalno modeliranje, kako bi Vam pružili savršeno uravnoteženi zvuk koji ispunjava prostor.
Uključite se u akciju uz panoramski zvuk - Udahnite život svojoj zabavi. Samsung Soundbar ispunjava svaki kutak Vaše sobe dinamičnim i bogatim zvukom koji istinski preobražava Vaš dom.
Zvuk koji se kreće. Samsung Acoustic Beam - Ne dopustite svojem zvuku da miruje. Samsung Acoustic Beam tehnologija mijenja i reproducira zvuk zbog čega se čini da dolazi točno s onog mjesta gdje se odvija akcija na zaslonu. Zvuk koji je savršen za gledanje filmova i igranje igara oborit će Vas s nogu.
Čujte bolje. Igrajte bolje. - Pripremite se za snažno i interaktivno iskustvo igranja sa subwooferima koji poboljšavaju scenu i pojačavaju zvučnike za nevjerojatan surround zvuk. Soundbar se automatski prebacuje na Game mode način rada kada je spojen na Samsung televizor tako da se možete usredotočiti na reprodukciju, a ne na postavljanje.
Prilagodljivi zvuk pomaže Vam da čujete više - Samsung soundbar analizira zvučni signal kako bi automatski isporučio optimizirani zvuk na temelju svake scene. Prilagodljivi zvuk omogućuje Vam da jasno čujete glasove čak i pri niskim glasnoćama tako da možete čuti i najtiše razgovore.
Besprijekorno HDR 10 iskustvo - Zahvaljujući ugrađenom 4K prolazu, povezivanje 4K video izvora kao što je UBD ili igraća konzola vrlo je jednostavno. Radi čak i s HDR 10 izvorima, što Vam omogućuje da uživate u zvuku s izvornom kvalitetom koja odgovara kvaliteti videozapisa. Jedan HDMI priključak i spremni ste.
Središnji kanal za jasan razgovor - Iskustvo kristalno čistog razgovora s namjenskim središnjim zvučnikom. Pruža uravnoteženi zvuk s jednog kraja na drugi i savršeno dopunjava Vaš doživljaj kućne zabave.
Snažan bas kad ga trebate - Nemojte da Vam žice ometaju bas. Postavite soundbar s bežičnim subwooferom bilo gdje u svom prostoru i okružite se snažnim, dubljim basom.
Zvuk nadopunjen značajkom Audio Masters - Kombinirajući inovativno majstorstvo u rješenjima za kućnu zabavu tvrtke Samsung sa 65 godina audio-tehničke stručnosti tvrtke Harmon Kardon, dvije marke nastavljaju pomicati granice kako bi donijele vrhunski zvuk u iskustvo kućne zabave.
Bežična veza s televizorom - Spojite Soundbar na svoj Samsung TV * s lakoćom i bez zapletenih žica putem Bluetooth ili Wi-Fi-ja. Odmah ćete moći uživati u svim svojim sadržajima s jasnijim, snažnijim zvukom.
Kontrola pomoću One daljinskog upravljača - Ne trebate više nekoliko daljinskih upravljača. Za napajanje, glasnoću, pa čak i zvučne efekte, možete upravljati Soundbar funkcijama uz pomoć daljinskog upravljača Samsung TV-a putem korisničkog sučelja na TV-u.
Bežični streaming glazbe - Samsung Soundbar koristi Bluetooth za jednostavno bežično povezivanje na druge uređaje. Uživajte u glazbi na svom mobilnom uređaju u vrhunskoj kvaliteti bilo gdje, bez ikakvih obaveza.
Aplikacija Samsung Audio Remote - Upravljajte Soundbarom pomoću aplikacije Samsung Audio Remote na pametnom telefonu ili tabletu koji ima sustav Android™. Jednostavno se povežite pomoću Bluetooth™ tehnologije da biste upravljali svim ključnim funkcijama zvučnog zapisa i reproducirali omiljene popise pjesama na mobilnom uređaju putem jedne aplikacije.
Bežični surround zvuk je spreman - Komplet bežičnog surround zvuka* omogućuje Vam da proširite svoj Soundbar na sustav surround zvuka bez kompliciranih žica**. Zajedno sa Soundbarom možete stvoriti sustav kanala za istinski doživljaj surround zvuka.

Povezivost:Optical In, Audio In, Bluetooth, USB Music Playback, One Control, Uključivanje putem Bluetooth sučelja, Samsung Audio Remote App (Bluetooth)

Ukupna snaga: 340W
Broj kanala: 5.1 kanal
Broj zvučnika: 8
Raspon frekvencija: 42Hz~20kHz
Dolby 5,1 kanala, DTS 5,1 kanala, Virtualni Surround zvuk, Adaptive Sound Mode, Način za igranje igara
Povezivost: Anynet+ (HDMI-CEC), Optical In, Audio In, Bluetooth, USB Music Playback, One Control, Uključivanje putem Bluetooth sučelja, Samsung Audio Remote App (Bluetooth)
Dimenzije glavnog zvučnika: 1100.0 x 59.0 x 100.0 mm
Dimenzije dubokotonca: 205.0 x 353.0 x 303.2 mm

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.