dodaj za usporedbu

Philips LED TV 32PFS5603/12 FHD

Philips LED TV 32PFS5603/12 FHD dijagonale ekrana 32'' (80 cm), 200 Picture Performance Index, FHD, Pixel Plus HD.
Uređaj serije Philips 5600 koji imaju tanak dizajn i konture koje će se savršeno uklopiti u vaš interijer. Uz Full HD kvalitetu slike ovaj je televizor idealan izbor za sve one koji žele jednostavnost.

Šifra: 03102
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.799,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.978,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


USB za reprodukciju multimedijskih sadržaja - Dijelite zabavu. Povežite USB memoriju, digitalni fotoaparat, mp3 reproduktor ili drugi multimedijski uređaj na USB priključnicu na televizoru kako biste uživali u fotografijama, videozapisima i glazbi uz pomoć jednostavnog preglednika sadržaja na zaslonu.
Elegantna bijela boja svaku će prostoriju učiniti modernom - Znamo da želite mali televizor koji jednako dobro izgleda i radi. Stoga je naš dizajnerski tim spojio elegantni okvir od profinjene bijele boje i sjajne završne obrade kako bi kreirao svjež, moderan dizajn koji uljepšava prostoriju u kojoj se nalazi.
Kompaktni prijenosni televizor: dizajniran da bude tamo gdje je zabava - Moderni, kompaktni, lagani i prijenosni. Televizor malog zaslona omogućuje vam praćenje omiljenog programa s bilo koje lokacije, bilo da ste u kuhinji ili kampirate s obitelji na otvorenom. Ovaj prijenosni televizor omogućuje vam da pratite vijesti, kao i najnovije rezultate u omiljenom sportu. Osmišljen je da bude tamo gdje je zabava!
Pixel Plus HD. Oštra slika bez obzira na izvor. - Philips Pixel Plus HD Engine optimizira kvalitetu slike i omogućava reprodukciju čiste slike predivnog kontrasta. Bilo da gledate kabelsku televiziju ili videozapis s diska, moći ćete uživati u oštrijoj slici sa svjetlijim bijelim i tamnijim crnim nijansama.
Full HD LED TV – briljantna LED slika nevjerojatnog kontrasta - kvaliteta slike je važna. Obični HD televizori pružaju kvalitetu, ali očekujete više. Zamislite oštre detalje u kombinaciji s velikom svjetlinom, nevjerojatnim kontrastom i realističnom bojom koji daju vjernu sliku.
Dva HDMI ulaza i Easylink za integriranu povezivost - Izbjegnite neuredne kabele uz samo jedan HDMI kabel koji prenosi signale i slike i zvuka s uređaja na televizor. HDMI upotrebljava nekomprimirane signale, osiguravajući najveću kvalitetu od izvora do zaslona. Uz Philips Easylink trebat će vam samo jedan daljinski upravljač za većinu naredbi za televizor, DVD, BluRay, set top box uređaj ili sustav kućnog kina.

Rezolucija:1920 x 1080
HDMI:Da
TV Tuner:DVB-T2CS2
Povezivost:HDMI, USB, LAN, AV, RF
Vrsta ekrana:LED

Veličina dijagonale zaslona (inč): 32 inča
Zaslon: LED FHD TV
Rezolucija zaslona: 1920 x 1080
Omjer širine i visine: 16:9/4:3
Napredne značajke slike: Digital Crystal Clear
Veličina dijagonale zaslona (inč): 32 inča
Dijagonala zaslona (u cm): 80 cm
Programiranje: Pause TV, USB snimanje*, Jednostavna upotreba, Gumb za brzi povratak na početni zaslon, Mogućnost nadogradnje programskih datoteka putem USB veze, Čarobnjak za automatsku nadogradnju programskih datoteka, Indikator jačine signala, Teletekst, Elektronički vodič kroz programe za 8 dana
Prilagođavanje formata zaslona: Automatsko zumiranje, SuperZoom, Movie expand 16:9, Nerazmjeran, 16:9, 4:3
Izlazna snaga (RMS): 16 W
Napredne značajke zvuka: Incredible Surround, Clear Sound, Auto. ujed. Zvuka, Kontrola basova, Smart Sound
Broj HDMI veza: 2
Broj USB ulaza: 1
Broj Scart ulaza (RGB/CVBS): 1
Ostali priključci: Common Interface Plus (CI+), Antena IEC75, Digitalni audioizlaz (optički), Satelitski priključak, Audio ulaz (DVI), Izlaz za slušalice, EasyLink (HDMI-CEC), Slanje komandi s daljinskog upravljača putem mreže, Kontrola zvuka sustava, Stanje pripravnosti sustava, Reprodukcija jednim dodirom
Podržana rezolucija zaslona: Računalni ulazi do 1920x1080 pri 60 Hz, Video ulazi do 1920x1080
Digitalni televizor: DVB-T/T2/T2-HD/C/S/S2
Mrežno napajanje: 220 - 240 V, 50/60 Hz
Potrošnja energije u stanju pripravnosti: <0,3 W
Temperatura okoline: 5 °C do 35 °C
Značajke za uštedu energije: Programiranje automatskog isključivanja, Eco način rada, Slika bez zvuka (za radio)
Energetska klasa: A
EU energetska oznaka, snaga: 35 W
Godišnja potrošnja energije: 52 kW/h
Dimenzije uređaja bez postolja: 726,5 x 425,36 x 63,6 mm
Dimenzije uređaja s postoljem: 726,5x 449,4 x 194,2 mm
Masa proizvoda: 4,9 kg
Kompatibilan s VESA nosačem za montažu na zid: 100 x 100 mm
Prednja strana televizora: Bijela visokoga sjaja
Dodatna oprema u kompletu: Daljinski upravljač, 2 x AAA baterije, Kabel za napajanje, Kratke upute za korisnike, Brošura s pravnim i sigurnosnim informacijama, Stalak za stol

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.