dodaj za usporedbu

Karcher višenamjenski usisavač WD 4 Premium Car

Karcher višenamjenski usisavač WD 4 Premium Car energetski je učinkovit i snažan. S robusnim spremnikom od plemenitog čelika zapremine 20 L, filtrom s ravnim naborima i kasetom za vađenje, parkirnim položajem za prekide rada i nastavcima za čišćenje automobila.

Akcija traje do 31.01.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 03077
Cijena: 1.199,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 829,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 911,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher višenamjenski usisavač WD 4 Premium Car nudi robusni i nehrđajući spremnik od plemenitog čelika zapremine 20 l, te je opremljen filtrom s ravnim naborima u kaseti filtra koji se brzo i jednostavno vadi izvlačenjem, u potpunosti bez kontakta s nečistoćom. Filtar je idealan za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra. S potrošnjom od svega 1000 W, WD 4 Premium Car jednako je učinkovit kao i usisavač od 1600 W. Ostale karakteristike uređaja su "Pull & Push" sustav zatvaranja, ergonomska ručka i praktični spremnik za kabel i pribor na uređaju. Ručka se može skinuti, tako da je sav pribor moguće staviti izravno na crijevo. U kombinaciji s novo koncipiranim usisnim crijevom, nova Clips-podna mlaznica sa svoje 2 gumene trake i 2 trake s četkom osigurava uvijek savršeno usisavanje raznih vrsta nečistoće. U slučaju prekida rada usisnu cijev i podnu mlaznicu je, zahvaljujući položaju za parkiranje, moguće brzo i jednostavno privremeno parkirati.

Patentirana tehnika vađenja filtra - Najjednostavnije vađenje filtra za nekoliko sekundi otvaranjem kazete za nečistoću - u potpunosi bez kontakta s nečistoćom. Za mokro i suho usisavanje bez izmjene filtra.

Novo razvijena podna mlaznica i usisno crijevo - Za najbolji rezultat čišćenja, bilo da se radi o suhoj ili mokroj, sitnoj ili krupnoj nečistoći. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.

Ručka koja se može skinuti

Pruža mogućnost postavljanja različitih mlaznica izravno na usisno crijevo. Za najjednostavnije usisavanje čak i u najužim prostorima.

Praktični parkirni položaj - Kod prekida rada komforno i brzo privremeno parkiranje usisne cijevi i mlaznice za pod.

Praktično pospremanje kabela i pribora - Sigurno pospremanje usisnog crijeva, priključnog kabela i pribora na malo mjesta i na dohvat ruke.

„Pull & Push“ sustav zatvaranja - Za lako, brzo i sigurno otvaranje i zatvaranje spremnika.

Ergonomski oblikovana ručka - Omogućuje komforan transport uređaja.

Specijalni pribor za unutarnje čišćenje automobila - Za najbolje rezultate čišćenja na osjetljivim površinama, u uskim međuprostorima i na velikim površinama. Za optimalno odstranjivanje sitne kao i tvrdokorne nečistoće. Za maksimalni radni komfor i fleksibilnost kod usisavanja.

Stvarna usisna snaga* (Air Watt): 220
Potrošnja energije: 1000
Veličina spremnika (l): 20
Materijal spremnika: Plemeniti čelik
Nazivni promjer, pribor: 35
Vrsta struje: 220 - 240 - 50 - 60
Težina bez pribora: 7,501
Težina uklj. ambalažu: 10,442
Dimenzije (d × š × v): 384 x 365 x 526
Oprema: Usisno crijevo, 2.2, 35, Ručka koja se može skinuti, Usisne cijevi, 2, 0.5, 35; Filtar s ravnim naborima, izmjenjivi filter uloška; Mlaznica za fuge; Filtarska vrećica od flisa; Parkirni položaj; Pospremanje pribora na uređaju; Zaštita po cijelom opsegu otporna na udarce; Okretni prekidač (uklj./isklj.).
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.