dodaj za usporedbu

Samsung QLED TV QE65Q80RATXXH Smart

Samsung QLED TV QE65Q80RATXXH Smart s Quantum 4k procesorm, Quantum HDR 12x te iznimno širokim kutem gledanja.

Šifra: 02898
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 16.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 18.698,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung QLED TV QE65Q80RATXXH Smart s Quantum 4k procesorm, Quantum HDR 12x te iznimno širokim kutem gledanja.
Direct Full Array 8x - prilagođena svjetlost i tama za intenzivnu dubinu, otkriva i najsitnije detalje.
Quantum 4K procesor - inteligencija poboljšava rad i optimizira gledanje prema uvjetima i sadržaju u stvarnom vremenu.
Iznimno široki kut gledanja - raskošne boje iz svakog kuta, čak i gledano sa strane.
One Invisible Connection - doživite moć manjeg. Jedino što se ističe sjajna je slika.
QLED odražava stvarnost - 100-postotni volumen boja uz Quantum Dot tehnologiju. Boje kao stvarne. Uz jedinstvenu Samsung tehnologiju Quantum Dot, QLED pojačava volumen boje do 100% i daje stvarne boje u mračnim i svijetlim scenama.
Prilagođeno osvjetljenje za intenzivnu dubinu - Direct Full Array 8X - Doživite stvarnu scenu. Direct Full Array 8X QLED televizora fino kontrolira pozadinsko osvjetljenje za besprijekoran kontrast i optimalno svjetlo. Pripremite se za proširenu dubinu i doživljaj predmeta kao nikad prije.
Otkrijte skrivene detalje - Quantum HDR 12X stvara dublje nijanse crne i pojačava svjetlinu tako da vidite zvijezde tamo gdje jesu. Vrijeme je da osvježite dnevni boravak.
Pogledajte širu sliku - Na većem zaslonu sve postaje realnije. Iskusit ćete svaki zgoditak, osjetiti svaku eksploziju i nalaziti se usred akcije. Nikad niste bili bliži od ovoga.
Prekrasni prizori gdje god da sjedite - Ne morate više sjediti ispred televizora. Ultra široki kut gledanja QLED-a ravnomjerno širi svjetlost i smanjuje curenje svjetla za izvrsno iskustvo gledanja iz različitih kutova. Pretvorite svako sjedalo u najbolje sjedalo za gledanje.
Ostvarite više pobjeda i bolju kontrolu - Real Game Enhancer - Smanjite zastoje u igri - Neka Vas zastoji ne sputavaju! S pomoću tehnologije FreeSync(VRR), QLED smanjuje zastoje i omogućuje brzinu igre u stvarnom vremenu kako biste stigli do vrha. Uživajte u QLED brzini i pripremite se za legendarne pobjede.
Poboljšanje doživljaja igre - Da biste potukli konkurenciju, morate imati punu kontrolu. Dinamično ujednačavanje nijansi crne omogućuje bolju vidljivost u mraku i koristi detaljnu analizu scena radi optimalne kvalitete slike. Čak i poboljšava zvuk kako biste mogli uroniti u igru.
Sve omogućeno sjajnim procesorom - Quantum 4K procesor - Doživite Quantum 4K procesor QLED televizora. Koristi vlastiti jedinstveni algoritam za jasnije slike i prilagođava svjetlinu i zvuk zaslona prostoriji i sceni na zaslonu. Moćni procesor QLED televizora ostvaruje bolju razlučivost i sjajan doživljaj.
AI Upscaling čini veliku razliku. QLED koristi AI Upscaling tehnologiju radi smanjenja šumova, vraćanja izgubljenih detalja i pooštravanje rubova oko predmeta i teksta u slici. Sada možete uživati u sadržaju u gotovo 4K razlučivosti.
Inteligentan način rada - Uvjeti u prostoriji mogu se promijeniti i Vaš televizor mora se prilagoditi. Inteligentan način rada QLED televizora prilagođava svjetlinu i jačinu zvuka. Može prilagoditi zvuk sadržaju na televizoru, npr. omogućiti jasnije dijaloge u vijestima ili pojačati glas pjevača iznad pozadine na koncertu.
Gledajte sliku, ne televizor - Lijep dizajn televizora trebao bi zadržati Vaš pogled na onome što je važno: na slici. Beskrajan QLED dizajn pojačava efekt uranjanja s okvirima koji se jedva vide. Gledajte što želite vidjeti.
Moć manjeg - Samsung One Invisible Connection smanjuje nered s pomoću jednog kabela kojim se televizor spaja na različite izvore, uključujući struju. Rezultat je jednostavna površina koja skriva kabele TV-a i lijepo se uklapa u Vaš dom. Doživite moć manjeg.
Nema više praznog zaslona - Ambijentalni način rada - Čak i kada je QLED ugašen, nikada nije potpuno miran. Ambijentalni način rada pomaže QLED televizoru uklopiti se u interijer Vašeg doma za savršeno prirodan efekt. Umjesto jednostavnog crnog zaslona vidjet ćete slike koje imaju smisla i uklapaju se u Vaš način života s jednostavnim postavkama i velikim izborom.
Dekor - Podesite zaslon s interaktivnom pozadinom koja se savršeno uklapa u Vaš dekor. Informacije - Možete prikazivati informacije poput sata i datuma na lijepoj pozadini.
Moj album - Prikažite sve omiljene fotografije s mobilnog uređaja. Radi se o Vašoj osobnoj galeriji.
Umjetnička djela - Ljubitelji umjetnosti uživat će u lijepim djelima poznatih fotografa i slikara, razvrstanih prema raznim temama.
Minimalan dizajn, maksimalan učinak - Dizajn televizora ne smije ometati emisije. Minimalan dizajn QLED televizora ima tanke okvire tako da se možete usredotočiti na sliku i ono što je stvarno važno.
Uključujući potragu za sadržajem - Univerzalni vodič : samo UK,FR,DE,IT,ES. Pretražujte manje, uživajte više. Univerzalni vodič za QLED Vam pomaže da brzo i jednostavno pronađete svoje omiljene sadržaje. On nauči ono što Vam se sviđa i pohranjuje sve na jednom mjestu.
I pronalaženje odgovora na pitanja - Bixby na televizoru - S QLED televizorom možete i razgovarati. Bixby je pomoćnik za Vaše potrebe koji radi više od upravljanja televizorom. Zatražite više i dobit ćete.
Izgradite pametan dom uz QLED - SmartThings - Stvarno inteligentan dom prilagođen Vašem životu. Uz ugrađen Samsung SmartThings, QLED Vas može povezati s IoT uređajima i senzorima. Možete upaliti svjetla, provjeriti što je u hladnjaku i upravljati robot usisivačem.
Bezprijekorno povezivanje - Radi s QLED može postati središte novog i prikladnijeg načina povezivanja. Jednostavno se integrira s pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima - čak i od drugih brendova.
Google Assistant - Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. Novi QLED radi s Google Assistantom i olakšava Vaš život. Promijenite kanal, podesite jačinu zvuka, upravljajte reprodukcijom koristeći glasovne zapovijedi.
QLED sve olakšava - Smart Hub i jedan daljinski upravljač - QLED postaje još pametniji uz Smart Hub i upravljač Samsung One. Oni Vam stavljaju sav Vaš željeni sadržaj na dohvat ruke, od Vašeg dekodera do konzole za igre, aplikacija i TV-a uživo. Sve što trebate je u jednom.
Amazon Alexa - Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. - Novi QLED radi s Alexom tako da Vam je život još jednostavniji. Jednostavno je povezati se sa svim uređajima koji imaju Alexu. Uz kompatibilnost s QLED tehnologijom, neka Alexa uključi Vaš televizor, mijenja kanale, upravlja jačinom zvuka i više od toga.
AirPlay 2 - Dostupnost može ovisiti o regiji. Provjerite prije upotrebe. QLED sada radi s Apple uređajima po prvi put. S ugrađenom značajkom AirPlay 2 možete puštati ili dijeliti sadržaj s Apple uređaja na velikom zaslonu. Reproducirajte videozapise, glazbu, fotografije i ostalo bez muke putem iPhone, iPad i Mac uređaja na QLED televizoru.

Rezolucija:3840x2160
HDMI:Da
TV Tuner:DVB-T2CS2
Povezivost:HDMI, USB, LAN, AV, RF
Vrsta ekrana:QLED
Veličina ekrana:65" (165 cm)

Serija: 8
Procesor: Quad-Core
Rezolucija: 3840x2160
Veličina zaslona: 65"
Sustav za obradu slike: Kvantni procesor 4K
Quantum HDR, HDR 10+, HLG (Hybrid Log Gamma), Mega Contrast, Volumen boje 100% uz tehnologiju kvantnih točaka, Vrhunsko UHD zatamnjivanje, Povećanje kontrasta, Prirodni način rada.
Dolby Digital Plus, Dialog Enhancement, Audio Pre-selection Descriptor, Multiroom Link, Blutooth Audio
Izlazna snaga zvuka: 20 W
SMART TV tvrtke Samsung, Internetski preglednik, Bixby, Far-Field Voice Interaction.
2xT2CS2, Analogni prijamnik, CI+(1.4).
Povezivost: HDMI (4), USB (2), Ethernet (LAN), Digitalni audioizlaz (optički), RF ulaz (zemaljski/kabelski ulaz), CI utor, HDMI A / podrška za povratni kanal, Brza sklopka za HDMI, Ugrađen bežični LAN, Anynet+ (HDMI-CEC)
Dizajn: Q - Stylish
Boja sprijeda: Karbonsko srebrna
Veličina proizvoda s postoljem (ŠxVxD): 1449.5 x 918.4 x 322.6 mm
Veličina proizvoda bez postolja (ŠxVxD): 1449.5 x 831.2 x 61.9 mm
Model daljinskog upravljača: TM1950C

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.