dodaj za usporedbu

Karcher čistač prozora WV 6 Plus

Karcher čistač prozora WV 6 Plus je usavršeni originalni Kasrcherov baterijski usisavač za prozore, još fleksibilniji model s inovativnom tehnologijom gumenih brisača i dugotrajnijom baterijom. Nova, produljena guma za usisavanje omogućuje povlačenje po cijeloj površini bez prekida.

Šifra: 02858
Cijena: Cijena: 102,00
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


S posebno dugim vremenom rada od 100 minuta, ovaj baterijski usisavač za prozore još je izdržljiviji. A zahvaljujući zaslonu s prikazom preostalog trajanja baterije točno u minutu moguće je precizno planiranje čišćenja. Kao i obično, pametna kombinacija boce za prskanje i krpe od mikrovlakana kao i funkcija usisavanja ovog usisavača za prozore osiguravaju iznimno učinkovito čišćenje i blistavo čiste prozore - bez tragova čišćenja i ostataka. Osim toga, ergonomski Krcher baterijski usisavač za prozore WV 6 Plus omogućuje posebno higijensko čišćenje prozora, budući da nema izravnog kontakta s prljavom vodom.
Poboljšana tehnologija gumenih traka - Inovativna duga gumena traka čini čišćenje još fleksibilnijim - idealno za primjenu u blizini poda.
Posebno dugotrajna baterija - Posebno dugo trajanje od 100 minuta jamči čišćenje bez prekidanja.
Odvojiva gumena traka - Odvojivu gumicu je nakon svakog čišćenja moguće jednostavno izvaditi iz usisne mlaznice i očistiti.
Higijensko i brzo pražnjenje spremnika - Jednostavno punjenje odnosno pražnjenje KV 4 spremnika svježe vode i WV 6 spremnika prljave vode bez kontakta s vodom i nečistoćom.
Ugodno tiho - Minimalna bučnost usisavača za prozore sada čini rad još ugodnijim.
Zaslon za prikaz preostalog trajanja baterije točno u minutu - Prikaz napunjenosti baterije omogućuje uvid u preostalo trajanja baterije točno u minutu. Moguće je bolje planiranje čišćenja.
Originalna Krcher kvaliteta od izumitelja usisavača za prozore.
Tri puta brže - Uz pomoć akumulatorskog usisavača za pranje prozora pranje prozora je tri puta brže nego kod uobičajenih metoda.
Rezultat bez kapanja i bez ostavljanja tragova - Zahvaljujući električnom usisavanju vode, naporno kapanje sada je zauvijek prošlost. Za blistavo čiste prozore.
Višestruka primjena - Prikladno za sve glatke površine kao što su pločice, zrcala ili tuš kabine.

Zapremina spremnika:150 ml
Jamstvo:24 mjeseca

Radna širina usisne mlaznice: 280 mm
Sadržaj spremnika za prljavu vodu (ml): 150
Vrijeme rada baterije: 100 min
Vrijeme punjenja baterije: 170 min
Vrsta baterije: Litij-ionska baterija
Snaga čišćenja po punjenju baterije: cca. 300 m² = 100 prozora
Vrsta struje: 100 - 240 - 50 - 60
Težina s baterijom: 0,76 kg
Težina bez pribora: 0,76 kg
Težina uklj. ambalažu: 1,229 kg
Dimenzije (d × š × v): 126 x 280 x 310
Oprema: Brzi punjač, Boca s raspršivačem Extra s navlakom za brisanje od mikrovlakana, Koncentrat za čišćenje prozora (1 × 20 ml).

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.