dodaj za usporedbu

Fitbit pametni sat Ionic Adidas Edition

Fitbit pametni sat Ionic Adidas Edition s vlastitom platformom Ionic OS. Sat osim točnog vremena prati i potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost, otkucaje srca i ostale funkcije s pametnih narukvica.

Šifra: 02783
Cijena: Cijena: 344,95 (2.599,03 kn)

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Fitbit pametni sat Ionic Adidas Edition s ugrađenim GPS-om koji će, ukoliko se koristi, smanjiti vrijeme autonomije na 10 sati, ali će isto tako zabilježiti detaljnu rutu prijeđenu biciklom, pješke ili nekim drugim prijevoznim sredstvom. Kada se sat ne koristi u vježbanju, dakle bez GPS-a, autonomija mu prelazi čak 4 dana.
Optički mjerač otkucaja srca na satu bilježiti će aktivnost srca tokom vježbanja, ali i tokom mirovanja.
2,5 GB interne memorije omogućuje pohranu oko 300 glazbenih datoteka kojima je moguće pristupiti preko Bluetooth slušalica.
Sat ima aluminijsko kućište (6000 series), a zaslon je od oštećenja zaštićen Gorilla Glass 3 staklom. Vodootporan je do 50 metara što ga čini pogodnim i za uporabu u bazenima.
Podržane su notifikacije za Facebook, Instagram, Snapchat i druge aplikacije.
Fitbit Ionic prati tvoje aktivnosti i kretanje na stvarnom prikazu putem GPS-a i HR-a. Nova mogućnost za stavljanje muzike neka ti bude dodatna motivacija, a dugi vijek baterije osigurat će tvom satu da te prati u svakom koraku.
Ima instalirane aplikacije za trčanje, bicikl, plivanje, traku za trčanje, dizanje utega, intervalne treninge i rekli bi - “obične” treninge. Uglavnom, s njim se bez problema mjere sve aktivnosti koje jedan (iznad) prosječan korisnik treba.
Ionic također ima ugrađen HR koji, osim što mjeri otkucaje tijekom sportskih aktivnosti, srce mjeri kontinuirano i tijekom dana. Tako u svakom trenutku možete saznati koliko imate otkucaja srca.
Uživajte u personaliziranim treninzima te u vašim omiljenim pjesmama i aplikacijam. IONIC prati i sve vaše faze sna.

Boja:plava
Jamstvo:24 mjeseca
Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.

Fiksni tečaj konverzije: 1 EUR = 7.53450 kn