dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 3 Full Control

Karcher visokotlačni čistač K 3 Full Control idealni je visokotlačni čistač za povremenu primjenu kod manjih onečišćenja. K 3 Full Control prikazuje tlak na pištolju, za odgovarajući tlak kod svake površine.

Akcija traje do 31.03.2021. ili do isteka zaliha.

Šifra: 02777
Cijena: 1.149,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.029,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 1.131,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Namjestite stupanj tlaka na mlaznoj cijevi, a tlak provjerite na prikazu pištolja – za maksimalnu kontrolu i idealan tlak kod svake površine. Prelazak iz visokog tlaka u modus sredstva za čišćenje izvodi se bez zamjene mlazne cijevi. Osim toga, Krcher K 3 Full Control osvaja teleskopskom drškom na izvlačenje za praktično izvlačenje i skladištenje, kao i stalkom za više stabilnosti. Stalak se također može koristiti i kao druga ručka za nošenje, zbog čega je uređaj moguće sasvim lako podići u regal ili ukrcati u prtljažnik. Površinski učinak 25 m/h.
Full Control Power Gun i mlazne cijevi - 3 stupnja tlaka kao i stupanj sredstva za čišćenje omogućuju optimalnu prilagodbu svakoj površini. Tlak se regulira okretanjem na Vario Power mlaznoj cijevi – sve dok se ne prikaže željeni stupanj. Manualni prikaz na Full Control Power pištolju omogućuje jednostavnu kontrolu unesenih postavki.
Držači za pribor, visokotlačni pištolj i kabel - Mlazne cijevi su uvijek spremne za uporabu i lako pristupačne. Velika kvačica za uredno pospremanje crijeva i kabela na uređaju.
Čisto rješenje za spremnik - Praktični spremnik za sredstvo za čišćenje pojednostavljuje uporabu sredstava za čišćenje. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te svojom zaštitom i njegom produljuju uživanje u rezultatu.
Teleskopska drška za praktičnu visinu izvlačenja. Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.

Površinski učinak:
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:1600 W

Tlak (bar/MPa): 20 - 120 / 2 - 12
Protočna količina: 380 L/h
Maks. dolazna temperatura 40 stupnjeva C
Priključna snaga: 1600 W
Površinski učinak: 25 m2/h
Težina bez pribora: 4,379 kg
Dimenzije (d × š × v): 307 x 272 x 600 mm
Oprema: Visokotlačni pištolji, G 120 Q Full Control; Vario Power Jet; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo, 6; Korištenje sredstva za čišćenje pomoću spremnika; Odvojivi spremnik za sredstvo za čišćenje; Integrirani vodeni filtar; dapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.