dodaj za usporedbu

Kärcher usisavač VC 2

Kärcher usisavač VC 2 idealan za praktično čišćenje stanova i manjih kuća. VC 2 je kompaktni usisavač s vrećicom jednostavan je za rukovanje.

Šifra: 01023
Cijena: Cijena: 143,00
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher usisavač VC 2 osvaja higijenskim i komfornim filtarskim sustavom: Pune vrećice mogu se sasvim praktično zbrinuti bez kontakta s nečistoćom. Ovaj kompaktni usisavač prašine posebno je dobar za primjenu u stanovima ili manjim kućama. Idealan za temeljito čišćenje tvrdih podova i tepiha ili, zahvaljujući mlaznici za fuge i kistu za namještaj, također i za čišćenje uskih međuprostora i osjetljivih površina. Dodatna prednost usisavača VC 2 je njegov HEPA higijenski filtar, koji pouzdano filtrira najsitniju nečistoću, kao što je pelud ili druge čestice koje izazivaju alergije. Dodatni komfor u radu osigurava integrirani pretinac s priborom, regulacija snage na uređaju i praktični parkirni položaj.
Pospremanje pribora - Pribor se može uredno pospremiti na uređaju. Tako su mlaznice uvijek na dohvat ruke.
Odvojiva podna mlaznica - Mogućnost postavljanja dodatnog pribora za idealno čišćenje svih područja u kući.
Parkirni položaj - Brzo i sigurno odlaganje uređaja u slučaju prekida rada.
HEPA higijenski filtar - Pouzdano filtrira najsitniju nečistoću kao, primjerice, pelud i druge čestice koje izazivaju alergije. Čist izlazni zrak – za dravu klimu stanovanja.

Težina:4,0 kg
Osnovne karakteristike:76 dB
Duljina kabla:7,5 m
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:700 W

Snaga uzimanja: 700
Radijus djelovanja: 7,5
Volumen filtarske vrećice (l): 2,8
Razina zvučnog tlaka: 76
Razina snage zvuka: 76
Usisno crijevo: 1,5 / sa savijenom ručkom
Vrsta struje: 220 / 240 / 50 / 60
Težina bez pribora: 5,1
Dimenzije (d × š × v): 435 x 288 x 249
Oprema: Usisno crijevo, 1.5, Teleskopska usisna cijev, Preklopiva mlaznica za suho usisavanje, HEPA 12 filtar (EN1822:1998), Praktični parkirni položaj, Automatsko namatanje kabela, mlaznica za pod, Teleskopska mlaznica za fuge, Kist za namještaj, Pribor na usisnoj cijevi.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.