dodaj za usporedbu

Karcher parni čistač SC 1 EasyFix

Karcher parni čistač SC 1 EasyFix kompaktni je 2u1 mop na paru idealan za brzo, povremeno čišćenje bez kemije, a zahvaljujući isporučenoj podnoj mlaznici EasyFix također savršeno čisti i podove.

Šifra: 01598
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 729,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 801,90 kn
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher parni čistač SC 1 EasyFix Kompaktni Krcher 2 u 1 mop na paru (s kompletom za čišćenje poda) univerzalno je primjenjiv u cijelom kućanstvu, a čisti u potpunosti bez kemije. Kod temeljitog čišćenja Krcher parnim čistačem bit će uklonjeno 99,99 % svih bakterija koje su uobičajene na tvrdim površinama u kućanstvu. Zbog svojih kompaktnih dimenzija uređaj je prikladan za brzo, temeljito povremeno čišćenje. Moguće ga je pospremiti izravno na mjestu korištenja jer ne zahtijeva mnogo prostora. Bilo da se radi o armaturama, pločicama, pločama za kuhanje, kuhinjskim napama ili najmanjim procjepima i nišama – snažna para i opsežni program pribora jamče besprijekornu čistoću. Uz komplet za čišćenje poda EasyFix praktični ručni parni čistač bit će u trenu spreman za čišćenje poda. Tvrdokorna onečišćenja i naslage masnoće začas će nestati.
Snažno izbacivanje pare s 3,0 bara - Jednostavno uklanjanje svih vrsta nečistoća – čak i na teško dostupnim mjestima.
Komplet za čišćenje poda EasyFix s fleksibilnim zglobom na podnoj mlaznici i komfornim fiksiranjem krpe za pod pomoću čička. Optimalni rezultati čišćenja na različitim tvrdim podovima u kućanstvu zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnologiji Zamjena krpe bez kontakta s nečistoćom i komforno postavljanje krpe za pod zahvaljujući sustavu s čičkom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice.
Malen, praktičan i lako se sprema - Uređaj se može pospremiti na malo mjesta, izravno na mjestu uporabe, pa je stoga uvijek pri ruci.
Zaštita za djecu na uređaju - Sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.

Površinski učinak po punjenju spremnika (otprilike): 20 m2
Učinak grijanja: 1200 W
Maks. tlak pare (bar): 3
Dužina kabela: 4 m
Vrijeme zagrijavanja: 3 min
Sadržaj kotla / spremnika (l): 0,2
Težina bez pribora: 1,58 kg
Dimenzije (d × š × v): 321 x 127 x 186 mm
Oprema: Zaštita za djecu, Sigurnosni ventil, Integrirani lijevak za punjenje, Komplet za čišćenje poda, EasyFix + produžna cijev (2 × 0,5 m), Pribor, Ručna mlaznica, točkasta mlaznica, Power mlaznica, okrugla četka (mala), mjerna posuda, Krpa za pod od mikrovlakana, Navlaka od mikrovlakana za ručnu mlaznicu.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.