dodaj za usporedbu

Kärcher parni čistač SC 4 set s krpicom od microfibre

Kärcher parni čistač SC 4 s dodatnom krpicom od microfibre. Odvojivi spremnik za vodu, koji se stalno puni, omogućuje komforno čišćenje bez prekida.

Šifra: 01276
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.999,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 2.198,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Krcher parni čistač SC 4 s dodatnom krpicom od microfibre. Ovaj iznimno komforan uređaj čisti u potpunosti bez kemije te se može koristiti praktično posvuda u kućanstvu. Kod čišćenja je intenzitet pare moguće prilagoditi površini i nečistoći zahvaljujući regulaciji pare u 2 stupnja. SC 4 uklanja 99,99% uobičajenih kućanskih bakterija s tvrdih površina svih vrsta. Na pločicama, kuhalu, kuhinjskoj napi pa čak i u najmanjim pukotinama uređaj daje uzorne rezultate čišćenja zahvaljujući odgovarajućem priboru. Čak i tvrdokorne nečistoće bit će pouzdano uklonjene. Mlaznica za pod Comfort Plus ima fleksibilni zglob i povećanu površinu čišćenja za ergonomski rad i savršene rezultate čišćenja. Osim toga, inovativna tehnologija zamjene krpe bez dodirivanja osigurava maksimalan komfor. Mogućnost stalnog punjenja odvojivog spremnika za vodu omogućuje čišćenje bez prekida. Ostali detalji opreme: integrirani pretinac za kabel, pretinac za pohranu pribora, parkirni položaj za podnu mlaznicu.
Odvojivi spremnik za vodu koji se stalno puni - neprekidno čišćenje i komforno punjenje vode.
Komplet za čišćenje poda "Comfort Plus" s fleksibilnim zglobom na mlaznici i inovativnom tehnologijom zamjene krpe - optimalno čišćenje zahvaljujući učinkovitoj lamelnoj tehnici. Beskontaktna zamjena krpe bez dodira s nečistoćom. Ergonomsko, učinkovito čišćenje uz potpuni kontakt s podom kod svake veličine tijela zahvaljujući fleksibilnom zglobu mlaznice. Zahvaljujući većoj podnoj mlaznici Comfort Plus moguće je čišćenje većih površina u jednakom vremenu.
Integrirani pretinac za spremanje kabela - sigurno pospremanje kabela i ostalog pribora.
Visokokvalitetna krpa za pod od mikrovlakana i pamučna navlaka za ručnu mlaznicu - za temeljite rezultate čišćenja i još bolje otapanje i uklanjanje nečistoće.
Zaštita za djecu na pištolju za paru - sustav zatvaranja pruža sigurnu zaštitu od nestručnog korištenja od strane male djece.
Regulacija količine pare u 2 stupnja - količina pare može se individualno prilagoditi odgovarajućoj površini i stupnju onečišćenja.
Spremanje pribora i parkirni položaj - komforno pospremanje pribora. Parkirni položaj za jednostavno odlaganje mlaznice za pod u slučaju prekida rada.
On/Off prekidač na uređaju - praktično uključivanje i isključivanje uređaja.
Multifunkcionalni pribor - prilagođeno čišćenje različitih površina pomoću podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke itd.

Površinski učinak:100 m2
Vrijeme zagrijavanja:4 min
Ispust pare:3,5 bar
Težina:3,5 kg
Jamstvo:24 mjeseca
Zapremina spremnika:0,5 / 0,8 L
Snaga:2000 W

Površinski učinak: 100
Učinak grijanja: 2000 W
Maks. tlak pare (bar): 3,5
Vrijeme zagrijavanja: 4 min
Zapremina spremnika: 0,5/0,8 L
Težina bez pribora: 4 kg
Dimenzije (d × š × v): 380 x 251 x 273 mm
Oprema: zaštita za djecu, sigurnosni ventil, regulacija količine pare na dršci, integrirani lijevak za punjenje, komplet za čišćenje poda, Comfort + produžna cijev (2 x 0,5 m), pribor, ručna mlaznica, mlaznica s točkastim mlazom, okrugla četka, 4krpa za pod od mikrovlakana, frotirna navlaka za ručnu mlaznicu, stikovi za uklanjanje kamenca, parkirni položaj, parno crijevo s pištoljem, integrirani prekidač za uklj./isklj.
Područja primjene: čišćenje poda, armature, umivaonici, zidne pločice, prozori, ogledala, kuhinjska napa, kuhalo.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.