dodaj za usporedbu

Cat mobitel S61 dual SIM

Cat mobitel S61 dual SIM s vodećom značajkom čvrstoćom. Pojačani aluminijski okvir, termalna kamera te sposobnost mjerenja udaljenosti i područja pomoću lasera do 10 m.

Šifra: 02562
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 7.399,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 8.138,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Cat mobitel S61 dual SIM - Vodeće značajke čvrstoće: pojačani aluminijski lijevani okvir, MIL Spec 810G, izrađen da izdrži ponavljanja ispitivanja pada na beton od 1,8 m, otporan na prašinu i vodu s IP68, ispitan u vodi do 3 m na 1 sat. Zaslon zaštićen s najnovijim Corning Gorilla Glass 5.
FLIR toplinska kamera: Lepton - Povećajte mjerljivi raspon temperature scene od -20 C do 400 C. Poboljšana aplikacija MyFLIR s prijenosom toplinskih slika uživo. Poboljšana razlučivost FLIR MSX slika.
Mjerenje udaljenosti i područja uz pomoć lasera do 10 m.
Mjerač VOC-a u kvaliteti unutrašnjeg zraka i senzor vlažnosti.
Android™ Oreo (s nadogradnjom na P).
Svijetli FHD zaslon od 5,2”, optimiziran za vanjsku uporabu.
Dodirnim zaslonom može se upravljati rukavicama ili mokrim prstima.
Baterija velikog kapaciteta od 4500 mAh, kompatibilna s QC4.0.
Stražnja kamera od 16 MP, prednja kamera od 8 MP, video od 4 K.
4GB RAM, 64GB ROM (proširivo s MicroSD).
Oktajezgreni procesor od 2,2 GHz (Qualcomm Snapdragon 630).
Cat S61 je nadogradnja na Cat S60 s poboljšanom FLIR značajkom termalnog snimanja, ugrađenim mjerenjem udaljenosti uz pomoć lasera i senzorom unutrašnje kvalitete zraka. Cat S61 je najnapredniji alat do sada koji pomaže u obavljanju posla.
Cat S61 može se pohvaliti s integriranom FLIR kamerom s termalnim snimanjem koja ima poboljšani softver za veći kontrast slike, proširenim rasponom temperature do 400 stupnjeva Celzija i nadogradnjom s VGA na visokodefinicijski detalj iz vidljive kamere koja osigurava nenadmašnu optimizaciju slike primjenom FLIR MSX tehnologije.
Ove nove značajke i poboljšanja pomažu u utvrđivanju novih slučajeva uporabe u kojima su potrebne prenosivost, povezivost i veća kvaliteta slike. Dijagnostika vozila, nadzor asfalta i nadzor opreme veće temperature sada su mogući uz Cat S61, uz dodatak mnogobrojnim slučajevima klasične uporabe koji uključuju detekciju gubitka topline oko prozora i vrata, detekciju vlage i nedostatka izolacije, identifikaciju pregrijanih električnih uređaja i preopterećenih strujnih krugova te gledanje u potpunoj tami ili kroz zatamnjujuće pojave kao što su svjetlosna magla ili dim.
Aplikacija MyFlir također je nadograđena na uređaju Cat S61. Nove, tražene značajke, uključujući prijenos termalnog snimanja uživo, savjete i trikove na uređaju i forum zajednice, pomažu korisnicima da iskoriste maksimalne značajke koje pruža termalno snimanje sa Cat S61.
Cat S61 također uključuje senzor unutrašnje kvalitete zraka marke Sensirion za upozoravanje korisnika o visokim razinama zagađivača u unutrašnjem zraku (Volatile Organic Compounds ili VOC) u njihovom radnom okruženju. Najčešći izvori VOC-a su boje, otapala, tepisi, namještaj i proizvodi za čišćenje, a svi su uobičajeni u okruženjima tipičnima za korisnike Cat telefona. Cat S61 će pratiti razine kvalitete unutrašnjeg zraka i obavijestiti korisnike kada zabilježi nezdravo okruženje te im omogućiti da donesu pravodobne odluke, npr. otvaranje prozora za poboljšanje ventilacije ili uzimanje stanke. Senzor također može omogućiti očitanja vlažnosti i trenutačne temperature.
Cat S61 također se isporučuje s mjerenjem udaljenosti pomoću lasera koje može mjeriti udaljenosti od točke do točke do 10 m, a zatim izračunati područje i prebacivati se između metričkog i imperijalnog mjerenja. Svi se podaci pohranjuju u sliku tako da možete obaviti druge procjene mjerenja ili namještanja bez vraćanja na to mjesto. Kombinaciju značajki izuzetno cijene korisnici Cat telefona. Npr. električari mogu upotrijebiti termalno snimanje za analizu kutije s osiguračima ili sustava ožičenja i mjerenje udaljenosti pomoću lasera za procjenu koliko je kabela potrebno za posao. Oni također mogu prebaciti rezultate snimanja prijenosa uživo u bazu ako bi trebali dodatni savjet od kolege.
Cat S61 ima veliki zaslon od 5,2” FHD zaštićen s Gorilla Glass 5 i optimiziran za vanjsku uporabu. On također poboljšava vodeće značajke čvrstoće. On je otporan na prašinu i vodu s IP68 do 3 m na 1 sat. Također je u skladu s MIL Spec 810G i izrađen je izdržati ponavljanja ispitivanja pada na beton od 1,8 m. Sve te značajke važne su za kupce Cat telefona koji često upotrebljavaju telefone za očitavanje i formatiranje nacrta i računa dok su na poslu.

Boja:crna
Baterija:4500 mAh
Operativni sustav:Android 8.0 (Oreo), sa podrškom za Android 9.0
Procesor:Octa-Core
Kamera:stražnja kamera: 16MP + FLIR termalna kamera, prednja kamera: 8MP
Vrsta ekrana:Corning Gorilla Glass 5
Rezolucija:1080 x 1920
Veličina ekrana:5,2
Memorija:64 GB
Jamstvo:24 mjeseca

Interna memorija: 64GB
OS: Android 8.0 (Oreo), sa podrškom za Android 9.0
Stražnja kamera: 16MP + FLIR termalna kamera
Prednja kamera: 8MP
Ostalo: IP68 i IP69 certificiran; Vodootporan do 3m (60 min); otporan na pad s 1.8m; otporan na ogrebotine i prašinu. Military Standard 810G; visoke i niske temperature od -25°C do 55°C, vibracije kategorija 4.
Brand: CAT
Jamstvo [god]: 2
Frekvencija [GHz]: 2,2
Procesor: Octa-Core
SIM: Dual
Baterija [mAh]: 4500
Tip OS: Android
Zaslona: Full HD 1080 x 1920, Corning Gorilla Glass 5
Veličina zaslona: 5,2"
RAM: 4GB

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.