Ecovacs robotski usisavač Deebot M88UK

Robotski usisavač Deebot M88 - manje čišćenja, više uživanja u važnijim stvarima u životu!
Robotski usisavač Deebot M88 je savršena kombinacija usisavanja i brisanja za sve koji se moraju nositi s raznim vrstama nečistoća.

Akcija traje do 31.07.2019. ili do isteka zaliha.

Šifra: 02511
Cijena: 3.190,00 kn
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 1.999,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Robotski usisavač Deebot M88 - manje čišćenja, više uživanja u važnijim stvarima u životu!
Robotski usisavač Deebot M88 je savršena kombinacija usisavanja i brisanja za sve koji se moraju nositi s raznim vrstama nečistoća.
Osnovne karakteristike: kombinacija usisavanja i brisanja za dublje čišćenje, funkcija Smart Cleaning Path za manje propuštenih mjesta, prilagodba načina čišćenja, apsolutna kontrola iz vašeg džepa.
Glavna četka u obliku slova V omogućuje skupljanje više prljavštine i mrvica osobito na tepisima.
Eurovacs robotski usisavač Deebot M88 dobitnik je ''IF Design Award 2016'', nagrade koja se dodjeljuje uređajima zbog patentiranih tehnologija i inovacija.
Automatsko punjenje za koje nije potrebna nikakva intervencija. Kada baterija oslabi Deebot M82 sam se automatski vraća na stanicu za punjenje.
Tehnologija otkrivanja prepreka koristi svoju kartu u kombinaciji sa senzorima protiv sudara i mekanim odbojnicima kako bi izbjegli prepreke i zaštitili vaš namještaj.
Tehnologija prepoznavanja stepenica omogućuje sigurno kretanje u blizini stepenica bez opasnost od pada.
Filter visoke učinkovitosti reducira čestice povezane s nastankom alergija i astme.
Robotski usisavači postali su dio pametne kuće! - Ecovac je svakim danom sve bliže potpunoj integraciji svojih robotskih usisavača konceptu pametnih domova. Robotski usisavač Deebot M88 kompatibilan je s Amazon Alexom! Samo pozovite Alexu i Echo će prenjeti vaše upute Deebot-u.
Kombinacijom usisavanja i brisanja Deebot M88 s lakoćm čisti različite vrste nereda i i za sobom ostavlja besprijekorno čiste podove.
Funkcijom Smart Clearing Path optimiziranom za tvrde podove, Deebot M88 ne propušta niti jednu mrvicu. Napredni sustav kretanja naprijed - nazad omogućuje temeljitije i sustavnije čišćenje u kraćem vremenskom razdoblju.
Bez obzira na vrstu nereda na vašem podu robotski usisavač Deebot M88 s lakoćom rješava. Različiti programi usisavanja i selektivni način rada rješavaju problem dlačica, prljavštine ili mrvica.
Način usisavanja može se mijenjati ovisno o vašim potrebama. Izravno usisavanje je pogodno za skupljanje dlačica, bez petljanja, dok glavna četka omogućuje dublje čišćenja, posebno na tepihu.
Apsolutna kontrola iz vašeg džepa. Kontrolirajte svoj Deebot M88 bilo kada i bilo gdje. Ecovacs aplikacija omogućuje planiranje čišćenja, postavljanje načina čišćenja, praćenje čišćenja. S funkcijom planiranja čišćenja više se ne morate brinuti o prljavim podovima. Jednostavno postavite vrijeme i zaboravite na čišćenje, i nikad se više nećete vratiti u prljavi dom.

Baterija:NI-MH 3000mAh
Razina buke:56 dB
Spremnik:posuda
Zapremina spremnika:380 ml
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Tip usisavača:robotski
Jamstvo:24 mjeseca / 6 mj. na bateriju
Vrijeme rada:90 min

Vrijeme punjenja: cca 4h
Maksimalno vrijeme rada: 90 min.
Poveziv s mobilnom aplikacijom.
Daljinsko upravljanje.
Automatsko punjenje.
Daljinski upravljač, stanica za punjenje.
Četkice sa strane: 2 para.
Filteri: 2 kom.
Upravljanje pomoću jednog gumbića.
Automatsko punjenje, otkrivanje prepreka, prepoznavanje stepenica.
Vremensko programiranje: napredno.
Navigacija: Smart Cleaning Path.
Načini čišćenja: Auto, MAX, Spot, Edge, Single Room.
Način usisa: glavna četka, direktni usis.

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.