dodaj za usporedbu

Samsung perilica rublja WW80J5446FW

Samsung perilica rublja WW80J5446FW kapaciteta 8 kg, energetske učinkovitosti A+++ te s Eco Bubble tehnologijom.

Kupnjom ovog uređaja u periodu do 30.06.2020. ostvarujete pravo na 5 godina jamstva (2 godine tvorničkog jamstva + 3 godine dodatnog jamstva). Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, uređaj je potrebno registrirati u roku od 30 dana od datuma kupnje naznačenog na računu na: https://www.samsung.com/hr/offer/5-godina-2020/

Šifra: 02493
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.199,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.518,90 kn
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Samsung perilica rublja WW70J5355MW kapaciteta 8 kg, energetske učinkovitosti A+++ te s Eco Bubble tehnologijom.
Snažno čišćenje - Tehnologija Eco Bubble pruža snažno čišćenje čak i pri niskim temperaturama. Deterdžent se pretvara u mjehuriće tako da brzo ulazi u tkaninu i lako uklanja prljavštinu istovremeno štiteći tkaninu i štedeći energiju.
Garantirana trajnost - Digitalni inverterski motor pruža superiornu energetsku učinkovitost, minimalnu buku i izvanredno dugotrajne značajke tako da je certificiran da radi 20 godina* - uz jamstvo od 10 godina.
Intenzivno uklanjanje - Uz jednostavan pritisak gumba tehnologija Bubble Soak pomaže u uklanjanju širokog raspona inače tvrdoglavih mrlja. Dodaje dodatnu fazu normalnom ciklusu pranja u kojem se odjeća detaljno namače u aktivne mjehuriće tako da se prljavština i mrlje razgrade te se mogu mnogo učinkovitije ukloniti.
StayClean Drawer osigurava ispiranje više deterdženta uporabom posebno dizajniranog sustava za ispiranje vode. Manje je ružnih ostataka od sapuna, ladica ostaje čišća, a higijena je bolja.
Moderan dizajn - Transparentna Crystal Gloss vrata pružaju elegantan i estetski ugodan izgled koji se potpuno uklapa u vaš dom.
Lako rješavanje problema - Smart Check automatski sustav praćenja greški otkriva i dijagnosticira probleme i pruža jednostavna rješenja problema uporabom aplikacije za pametni telefon*. Štedi vam vrijeme i novac koji biste potrošili na moguće visoke račune za popravak.

Razina buke:pranje: 49 dB; centrifuga: 74 dB
Energetska klasa:A+++
Broj okretaja:1400 o/min
Kapacitet:8 kg

Kapacitet pranja (kg): 8.0 kg
Klasa energetske učinkovitosti: A+++
Potrošnja energije (godišnja): 116 kW
Potrošnja vode (godišnja): 8100 L
Učinkovitost centrifugiranja: A
Razina buke (pranje): 49 dB
Razina buke (centrifugiranje): 74 dB
Bubble Soak, Tehnologija mjehurića, Keramički grijač, Zaključavanje za djecu, Kraj odgode, Diamond Drum, Jednostavno glačanje, Zadnja memorija, Brzo pranje, Pametna provjera, StayClean Drawer
Centrifugiranje: 1400rpm
Neto dimenzije (Š×V×D): 600x850x550 mm

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.