Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X

Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X je bežičan, samostalan, prilagodljiv i inteligentni uređaj za čišćenje prozora.

Winbot X donosi pametanu i vrhunsku tehnologiju u vaše kućanstvo. 

Šifra: 02437
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.499,00 kn

*Cijena za jednokratno plaćanje

Besplatna dostava za ovaj proizvod
Količina
Web Studio Payment Gateway Logo
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Ecovacs robotski čistač prozora Winbot X- Novi svijet čišćenja prozora dolazi od stručnjaka za kućne robote Ecovacs Robotics: Winbot X je samostalan, prilagodljiv, inteligentni uređaj koji se pričvršćuje za vaše staklo i putuje površinom dok svaki centimetar nije očišćen.
Winbot X je besprijekoran proizvod u automatiziranom čišćenju i njezi prozora, s upečatljivim značajkama koje ostavljaju druge uređaje daleko iza sebe kako za praktični dio tako i za tehnološku izvedbu .
Winbot X se kreće sigurno i slobodno, tako da možete potrošiti više vremena na sve ostalo što volite. Bežični pokret za slobodniji život; Winbota X donosi pametanu i vrhunsku tehnologiju u vaše kućanstvo. Nedostatak napajanja na tijelu robota znači manje spoticanja u vašem prostoru, veće površine za čišćenje prije ponovnog postavljanja i sposobnost čišćenja vrlo visokih i nedostupnih površina.
Winbot X se prilagođava vašem prozoru, pomiče se inteligentno i sigurno te primjenjuje učinkovit sustav čišćenja dok ne završi posao.
Automatski odabire najpametniji put. Winbot X je inteligentni robot - po dolasku na površinu vašeg prozora, on određuje najbolji put čišćenja preko stakla: ili slijedi N- ili Z- oblikovanu putanju za kretanje i čišćenje. Površinom se kreće inteligentno kako bi izbjegao zastoje ili zaglavljivanje u kutevima.
Višestupanjski proces i Deep Clean mod za temeljite rezultate. Winbot X čisti staklo četverostupanjskim postupkom koji se točno fokusira na prostor ispod robota. Dok navigira kroz prozor, može se kretati u modu Automatskog čišćenje ili možete odabrati Deep Clean način rada, čime će se vratiti preko istih područja kako biste osigurali čistu i poliranu površinu kao krajnji rezultat.
Sigurnosni sustavi za vašu sigurnost Winbot X je posebno dizajniran s aspekta sigurnosti. Postoji više ključnih sigurnosnih značajki koje će ukloniti vašu zabrinutost kada koristite Winbot X.

Vrijeme punjenja:cca 3 sata
Vrijeme rada:50 min
Razina buke:64 dB
Baterija:Li-ion 3000mAh
Dimenzije:245x245x109 mm
Jamstvo:24 mjeseca

Vrijeme punjenja: cca 3 h
Maksimalno vrijeme rada: 50 min
Dimenzije robota (DxŠxV): 245x245x109 mm
Bežičan, Sigurnosni seznzor tlaka
Minimalna površina čišćenja: 50x50cm
Programi čišćenja (mod) AUTO, N,Z, N+Z
Razina buke: 64dB Sadržaj pakiranja: Glavna jedinica s baterijom, daljinski upravljač s baterijom, strujni adapter, sigurnosa vezica, produžni kabel, sigurnosna podloga, krpe za čišćenje, sredstvo za čišćenje, uputstva za upotrebu
Baterija: Lithium 3000mAh

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.