dodaj za usporedbu

Karcher visokotlačni čistač K 5 Full Control Home

Karcher visokotlačni čistač K 5 Full Control Home s prikazom tlaka na pištolju – za odgovarajući tlak kod svake površine. Za redovitu primjenu kod srednje jakog onečišćenja. Uključuje Home komplet. Površinski učinak 40 m²/h.

Šifra: 00843
Naša najniža cijena: Naša najniža cijena: 3.099,00 kn
*Cijena za jednokratno plaćanje

Cijena za plaćanje na rate: 3.408,90 kn

Besplatna dostava za ovaj proizvod
0/10 (glasova: 0)
Ostavi komentar


Karcher visokotlačni čistač K 5 Full Control Home prikladan je za redovitu primjenu oko kuće u slučaju srednje jakih onečišćenja. S površinskim učinkom od 40 m/h. Uklj. Home komplet s površinskim čistačem T 350 i 1l sredstva za čišćenje kamena 3 u 1. S Full Control visokotlačnim čistačem pronaći ćete odgovarajući tlak za svaku površinu. Stupanj tlaka namješta se na mlaznoj cijevi, a moguće ga je provjeriti na pištolju s LED prikazom – za maksimalnu kontrolu. Promjena visokog tlaka u modusu sredstva za čišćenje moguća je bez zamjene mlazne cijevi. Pištolj je odmah spreman za uporabu te se u slučaju kratkih prekida može parkirati s mlaznom cijevi. Zahvaljujući teleskopskoj dršci s namještanjem po visini, uređaj se praktično izvlači i kompaktno skladišti. A zbog lako pristupačnog Plug 'n' Clean sustava, jednim potezom možete promijeniti sredstvo za čišćenje te odmah vidjeti razinu napunjenosti. Osim toga, ovaj visokotlačni čistač osvaja zbog nižeg težišta za više stabilnosti, praktičnog vođenja crijeva, kao i stabilnog stalka. Stalak se također može koristiti i kao druga ručka, zbog čega se uređaj može vrlo lako podići u regal ili ukrcati u prtljažnik.
Full Control Power Gun i mlazne cijevi - 3 stupnja tlaka kao i stupanj sredstva za čišćenje omogućuju optimalnu prilagodbu svakoj površini. Tlak se regulira okretanjem na Vario Power mlaznoj cijevi – sve dok se ne prikaže željeni stupanj. LED zaslon na Full Control Power pištolju omogućuje jednostavnu kontrolu namještene postavke.
Parkirni položaj za uvijek dobro pospremljen pribor - Full Control Power pištolj i priključeno mlazno crijevo mogu se kod prekida rada praktično odložiti u uređaju. Full Control Power pištolj je uvijek spreman za rad i lako pristupačan. Po završenom poslu, Full Control Power pištolj i mlaznu cijev moguće je praktično pospremiti na uređaju.
Plug 'n' Clean - Brzo, jednostavno i praktično nanošenje sredstva za čišćenje pomoću visokotlačnog čistača. Krcher sredstva za čišćenje povećavaju učinkovitost te svojom zaštitom i njegom produljuju uživanje u rezultatu.
Teleskopska drška od visokokvalitetnog aluminija. Za praktičnu visinu izvlačenja. Kompletno uvlačenje za optimalno pospremanje.

Površinski učinak:40 m2/h
Dimenzije:397 x 305 x 584 mm
Težina:12,67 kg
Jamstvo:24 mjeseca
Snaga:2100 W

Tlak (bar/MPa): 20 - 145 / 2 - 14,5
Dobavna količina: 500 L/h
Maks. dolazna temperatura: 40 stupnjeva C
Priključna snaga: 2,1 kW
Površinski učinak: 40 m²/h
Težina bez pribora: 12,673 kg
Dimenzije (d × š × v): 397 x 305 x 584 mm
Oprema: Home komplet, Površinski čistač T 350, čistač kamena i fasada 3 u 1, 1l; Visokotlačni pištolji, G 145 Q Full Control; Vario Power Jet; Glodalo za čišćenje; Visokotlačno crijevo, 8; Quick Connect na strani uređaja; Korištenje sredstva za čišćenje pomoću, Plug 'n' Clean sustav; Teleskopska drška; Motor s vodenim hlađenjem; Soft Bag; Integrirani vodeni filtar; Adapter za priključenje vrtnog crijeva A3/4".

Komentare mogu ostavljati samo prijavljeni korisnici.